Startup Development

Wij brengen jouw startup op een hoger niveau.

Samen ontwikkelen we jouw businessplan

We hebben een frisse blik, stellen de status-quo op de proef en leggen de lat hoger binnen jouw markt. Door grondig onderzoek en een fundamenteel begrip van zowel gebruikers- als bedrijfsbehoeften, creëren wij inzichten en doorbraken die je helpen te identificeren waarop jij je moet focussen. We zullen onze kennis uit andere sectoren gebruiken ter inspiratie voor het bereiken van een hoger niveau.

overleg

Startup development: jouw idee realiseren

Jij bent die innovatieve ondernemer met dat goede idee. Wij zijn jouw partner om je droom werkelijkheid te maken. Door het organiseren van financiering, senior ondernemerschap of het leveren van hoogwaardige kennis en IT-ontwikkeling op het gebied van Telecom of Internet. Sping kan jou helpen met het businessplan en het in de markt zetten van je product of dienst. Jij wordt via ons in contact gebracht met een uitgebreid professioneel netwerk van banken, private investeerders of investeringsmaatschappijen.

Innoveren, waarde creëren en plezier hebben

De filosofie van Sping is dat wij graag een langdurige relatie opbouwen met ondernemers en dat daarbij de openheid en samenwerking voorop staan. Door transparantie en openheid weten we beiden van tevoren waar we aan toe zijn. Meerdere malen is Sping succesvol ondernemingen gestart. We kennen daarom de ups en downs van een startende onderneming. Onze drie belangrijkste drijfveren zijn innoveren, waarde creëren en plezier hebben.

Onze criteria

Om in een volgende venture te stappen hanteert Sping een aantal criteria waaraan de ondernemer(s) of onderneming moet voldoen:

  1. “Echte” ondernemers / ervaren management team met ambitie, realiteitszin en toewijding
  2. Innovatieve, schaalbare en robuuste technologie en producten
  3. Duidelijke waardepropositie en ‘go-to-market’ strategie
  4. Realistisch en schaalbaar business model (liefst ook internationaal)
  5. Snelgroeiende markt
  6. Onderscheidend vermogen
  7. Mogelijkheid tot sluiten van strategische partnerships
  8. Relatie met internet en/of telecom
  9. Prettige, open samenwerking met ondernemers

Andere onderdelen van Grow

Support as a Service

Dit houden we in de gaten met actieve monitoring. Mocht er toch iets misgaan, dan staan onze engineers direct klaar.

Conversie Optimalisatie

We optimaliseren je platform met gebruikersgedrag inzichten.

Bekijk ook Learn en Build

brainstorm met post-its

Learn

Door technische, design- en datagedreven ideeën te valideren, ontwerpen wij de beste oplossingen voor bedrijven en hun gebruikers. Zo creëren we maximale businesswaarde.

BingenManuel

Build

Met een multidisciplinair agile team werken we in sprints naar digitale producten, online platformen en/of mobiele apps. Daarna blijven we betrokken bij de doorontwikkeling.