Design

Digitale producten zijn inmiddels geëvolueerd en hebben geleid tot een nieuwe generatie gebruikers die steeds meer toegankelijke, draagbare, flexibele en op maat gemaakte digitale ervaringen willen. Ze verwachten 'naadloos' te kunnen bewegen tussen de fysieke en digitale wereld. Daarom hebben we voor onze design aanpak een proces en toolkit ontwikkeld die je hier optimaal bij kan ondersteunen. 

Onze design principes

We leven momenteel in een wereld waar informatie in overvloed is, maar overzicht en duidelijkheid zeldzaam zijn. Tussen het ‘digitale lawaai’ van alledag hebben wij een duidelijke focus op het ontwerpen van krachtige tools voor echte mensen. Wij ontwerpen digitale oplossingen die het leven van mensen verbeteren, versimpelen en verrijken. Benieuwd wat we voor jullie kunnen betekenen?

Wat we doen

Design Sprints zijn niet alleen maar een 'buzzword'; het is een dynamische manier om jouw ideeën om te zetten in betekenisvolle, doel- en gebruikersgerichte oplossingen. Bij Sping zijn wij hierin jouw partner.

Design Sprints

Ontgrendel jouw creatieve potentieel met Ideation Workshops. Innovatie begint met menselijke vindingrijkheid en creativiteit. De workshops zijn ontworpen om die vonken aan te wakkeren.

Ideation Workshops

Naast de juiste inzichten, begint een oplossing ook met een visionair concept. Een concept design komt tot stand in een dynamisch proces dat creativiteit combineert met strategisch denken. 

Concept Design

Met prototypes creëren we tastbare representaties waarmee we het ontwerp kunnen visualiseren, evalueren en verfijnen, voordat we het eindproduct ontwikkelen en lanceren voor het doelpubliek.

Prototyping

Bij Sping zetten we UX (User Experience) design en UI (User Interface) design in om de algehele ervaring en interactie van gebruikers met een product, systeem of dienst te verbeteren.

UX/UI Design

Met behulp van service design creëren we efficiënte, gebruikersgerichte ervaringen gedurende het gehele servicetraject. We verbeteren hiermee de kwaliteit en interactie tussen organisatie en gebruiker.

Service design

We zetten een design system in om herbruikbare elementen, patronen en richtlijnen centraal te verzamelen, zodat we consistentie en efficiëntie kunnen garanderen bij (door)ontwikkeling van producten. 

Design systems

Bij Sping komen innovatie en functionaliteit samen

Wij zetten concepten om in naadloos functionerende en esthetisch aantrekkelijke software applicaties. We begrijpen dat echt goede software verder gaat dan regels code. Het gaat om het creëren van een ervaring waar gebruikers van houden en een oplossing die aan een aantal unieke behoeften voldoet.

Design thinking

Wij plaatsen gebruikers centraal in het ontwerpproces. Door hun behoeften, gedrag en verwachtingen te begrijpen, creëren we ervaringen en interfaces die niet alleen intuïtief zijn, maar ook communicatief goed werken. Gebruikers begrijpen dus wat ze moeten doen en worden voorzien van feedback op de juiste momenten.

Schaalbaar en flexibel

We ontwerpen niet alleen voor vandaag; onze ontwerpen zijn gericht op morgen. Wij zorgen ervoor dat een software applicatie schaalbaar is, meegroeit met het bedrijf en geoptimaliseerd is voor flexibiliteit. De software moet naadloos integreren in het bestaande ecosysteem. Of het nu gaat om integraties van derden of interne systemen, wij ontwerpen een samenhangende en efficiënte ervaring waar gebruikers blij van worden.

Benieuwd wat we voor voor jou kunnen doen?

We werken nauw samen met onze klanten, beschouwen gebruikers als partners in het ontwerptraject en zorgen ervoor dat jouw visie wordt vertaald in een succesvolle toepassing. Ons team blijft op de hoogte van de nieuwste technologieën en integreert deze in onze ontwerpen om ervoor te zorgen dat uw software voorop blijft lopen.

Ons doel is niet alleen het creëren van software; het is bedoeld om oplossingen te bieden die waarde toevoegen aan jouw bedrijf en de gebruikerservaring verbeteren. Plan vandaag nog een vrijblijvend gesprek in of neem contact met ons op om te bespreken hoe we jou het beste kunnen helpen.

Kunnen we met je meedenken?

Melda Janse - UX Lead