Digitale strategie

Door middel van onderzoek en diepgaand begrip van zowel gebruikers als business-doelen, creëren we inzichten die je helpen te focussen op wat écht het verschil gaat maken voor jouw digitale strategie.

Een passende online strategie

We kijken we naar het heden en de toekomst van het bedrijf. Wat is het juiste business model? Hoe zien klanten jouw waarde propositie? Waar beginnen we als we een product willen bouwen? Wij helpen je door middel van een online strategie een visie te vormen op de toekomst en we stippelen de weg ernaartoe uit.

whiteboard vergadering

Een frisse blik op digitale strategieën

Bij Sping kan je rekenen op een brede scala aan ervaring. Sping werkt in veel verschillende markten. Dit stelt ons in staat om een frisse blik te bieden, de status-quo uit te dagen en de lat heel hoog te leggen. Door middel van onderzoek en diepgaand begrip van zowel gebruikers als business-doelen, creëren we inzichten die je helpen te focussen op wat écht het verschil gaat maken voor jouw digitale strategie.

We gebruiken Lean en Design Thinking methodes zoals Lean Canvas, Roadmapping, Service Blueprints, Customer Journeys, User story mapping, Storyboard, Stakeholder mapping. Bij Sping nemen we regelmatig ook een aandeel, zodat we echt gezamenlijke belangen hebben en als partners kunnen optreden.

Een digitale strategie is de basis van je product

Eigenlijk kan je niet zonder een digitale strategie als je aan de slag gaat met een digitaal project. Het is een must have. Het helpt om de focus te behouden en geeft een richting voor het doel. Hierdoor kan je op lange termijn de online doelstellingen realiseren. Om deze digitale strategie goed op te kunnen stellen, moet je je organisatie en klanten goed in kaart brengen. Sping helpt je hier graag mee.

Andere onderdelen van Learn

Digitale strategie

Wij helpen je een visie te vormen op de toekomst van het product en we stippelen de weg ernaartoe uit.

 

Design sprints

De Design Sprint is een methodologie bedacht door Google Ventures om ideeën snel te valideren. Sneller dan ooit tevoren.

 

User Research

We vergaren diepe inzichten in het gedrag van de gebruiker en we komen erachter waar de voorkeur ligt.

Proof-of-Concept

Met een Proof of Concept kom je erachter of jouw idee technisch haalbaar is en succesvol kan worden.

Startup Development

Door grondig onderzoek en een fundamenteel begrip van zowel gebruikers- als bedrijfsbehoeften, creëren wij inzichten.

Bekijk ook Build en Grow

BingenManuel

Build

Met een multidisciplinair agile team werken we in sprints naar digitale producten, online platformen en/of mobiele apps. Daarna blijven we betrokken bij de doorontwikkeling.

CEO's achter bureau

Grow

We meten en testen de resultaten om prestaties te verbeteren. We zorgen er met onderhoud en updates voor dat jouw digitale product optimaal blijft presteren. Wij ondersteunen je met support.