Learn

Wil je een oplossing realiseren met maximale impact voor business en gebruikers? Wij helpen je op weg om innovatieve mogelijkheden te ontwerpen en valideren.

Valideer innovatieve ideeën

De meest succesvolle diensten zijn niet alleen bijzondere gebruikerservaringen omdat het ontwerp en de uitvoering goed is. Echte waarde wordt gemaakt door het oplossen van de juiste problemen en dit met laserfocus af te stemmen op de strategische bedrijfsvisie. Het Learn programma van Sping biedt de structuur en tools om met jouw team de meest innovatieve mogelijkheden te ontdekken en te valideren.

Hoe doen we dat?

samenwerken

1. Gebruikersonderzoek

Door te leren over de wensen en behoeftes van gebruikers worden er inzichten gecreëerd die een positieve bijdrage kunnen leveren in het eindresultaat.

2. Online strategie

Samen kijken we naar wat er bereikt moet worden en kiezen we een passend business model. Dit zal aansluiten op op klanten de waardepropositie zien. Op deze manier kan er een toekomst uitgestippeld worden.

3. Ideeën valideren

We comprimeren maanden werk in een paar dagen door je idee te valideren in een snelle workshop van 4 dagen. Daar leren we het probleem te begrijpen, divergeren en convergeren we, worden er prototypes gemaakt en getest met gebruikers. 

4. Nieuwe technologieën verkennen

Er kan bij voorbaat gekeken worden welke technologie wel werken en welke niet. Het idee kan nog concreter gemaakt worden op deze manier ook de slagingskans.

Is Learn iets voor jou?

Learn is voor iedereen die zich wil verdiepen in de kansen en mogelijkheden rondom een bepaald idee/ontwerp. Het is een geschikt programma voor iedereen die extreem snel wil testen tegen lage kosten, of een technische haalbaarheid wil onderzoeken. We helpen je om ideeën te valideren en alvorens te beginnen met een realisatie. Daarnaast leren we je lean startup en design thinking technieken.

Andere onderdelen van Learn

Digitale strategie

Wij helpen je een visie te vormen op de toekomst van het product en we stippelen de weg ernaartoe uit.

 

Design sprints

De Design Sprint is een methodologie bedacht door Google Ventures om ideeën snel te valideren. Sneller dan ooit tevoren.

 

User Research

We vergaren diepe inzichten in het gedrag van de gebruiker en we komen erachter waar de voorkeur ligt.

Proof-of-Concept

Met een Proof of Concept kom je erachter of jouw idee technisch haalbaar is en succesvol kan worden.

Startup Development

Door grondig onderzoek en een fundamenteel begrip van zowel gebruikers- als bedrijfsbehoeften, creëren wij inzichten.

Bekijk ook: Grow & Build

Grow

We leveren technisch support bij verstoringen, we helpen je feedback verzamelen van gebruikers en richten dashboards in om de prestaties te meten.

 

overleg

Build

We werken in iteraties naar de realisatie van jouw product. Door te meten, testen en snel bij te sturen creëer we maximale impact.

spingers achter bureau