Grow

Wil jij jouw digitale producten up-2-date houden en continu verbeteren?
Met Grow zorgen voor continuïteit, optimalisatie en groei.

De lancering is pas het begin

Het ontwerp, bouw en de lancering van nieuwe digitale producten is pas het begin. Het Grow-programma van Sping  is gericht op continuïteit en verbetering. We bieden 24/7 ondersteuning en snel herstel van issues. Ook zorgen we ervoor dat we jouw producten met onderhoud up-to-date houden. Daarnaast verzamelen we feedback van gebruikers en richten dashboards in om de prestaties te meten en verbeteren. We optimaliseren jouw product door online experimenten.

build

Wat doen we bij ‘Grow’?

Na een eerste productlancering begint het pas echt. Je gebruikers gaan met jouw product aan de slag. Er komen vragen, wensen, klachten en als producteigenaar wil je, je product hierop verbeteren en klaarmaken voor een schaalbare toekomst.

Grow is het dienstenpakket van Sping dat je in alle aspecten ondersteunt: we leveren technisch support bij verstoringen, we helpen je feedback verzamelen van gebruikers en richten dashboards in om de prestaties te meten. 
We optimaliseren jouw product door middel van online experimenten op weg naar groei!

support

Is Grow iets voor jou?

Grow is voor iedereen die na de lancering een applicatie wil monitoren en/of technische support nodig heeft. Als je behoefte hebt aan 24/7 ondersteuning en snel herstel wil van issues, ben je bij ‘Grow’ aan het juiste adres.

Bij ‘Grow’ maken we op aanvraag visueel inzichtelijk welke resultaten er zijn behaald op een maatwerk KPI-dashboard. Je krijgt maandelijkse experimenten om tot nieuwe inzichten te komen.

Andere onderdelen van Grow

Support as a Service

Dit houden we in de gaten met actieve monitoring. Mocht er toch iets misgaan, dan staan onze engineers direct klaar.

Conversie Optimalisatie

We optimaliseren je platform met gebruikersgedrag inzichten.

Bekijk ook: Learn & Build

Learn

Voor iedereen die maximale businesswaarde wil creëren, technische en datagedreven ideeën validateren vooropstelt en oplossingen wil maken voor de gebruiker.

brainstorm met post-its

Build

We werken in iteraties naar de realisatie van jouw product. Door te meten, testen en snel bij te sturen creëer we maximale impact.

spingers achter bureau