Spryker Commerce OS

Realiseer maatwerk e-commerce oplossingen met
de nieuwste standaard voor digitale en modulaire e-commerce.

spryker-overzicht

Wat is Spryker?

Spryker Commerce OS is een state-of-the-art modulair platform om jouw maatwerk commerce oplossing mee te bouwen. Het maakt snelle en flexibele innovatie mogelijk en loopt voorop in modulaire, headless en API-gebaseerde commerce.

Met steeds complexere klantreizen en toenemende hoeveelheid apparaten helpt Spryker bedrijven interactie te houden met klanten via elk denkbaar contactpunt: online shop, mobiele apps, Internet of Things, Blockchain, chatbot en spraakintegraties. Spryker biedt voor deze bedrijven een antwoord.

Sping is Spryker Solution Partner.

Lees hier waarom

De voordelen van Spryker

schetsen

Modulair Innoveren

Met circa 600+ modules bouw je een e-commerce platform dat schaalt rond je bedrijf. Dit vergroot de flexibiliteit, time-2-market en controle om een op maat gemaakt e-commerceplatform. Het systeem kan dus eenvoudig worden uitgebreid, waarbij nieuwe functies snel en kostenefficiënt worden geïmplementeerd.

brainstorm timer

Performance

Gegevens over bestellingen, voorraad en honderden andere gerelateerde gebeurtenissen worden asynchroon en onafhankelijk uitgewisseld, waardoor knelpunten in het systeem worden weggenomen. Individuele modules zijn niet afhankelijk van andere processen om hun werk te voltooien.

spinger aan het programmeren

Data Driven

Het meten en analyseren van gebruikersgedrag en het optimaliseren van conversie is essentieel geworden. Als basis voor business intelligence biedt Spryker een geïntegreerd datawarehouse dat alle gegevens uit verschillende gebieden verzamelt voor verdere analyse. Daarbij integreert Spryker eenvoudig met toonaangevende (web)analytics tools.

DSC01805

Customer Centric and Personalized

De combinatie van een headless/API-first architectuur en de manier waarop gegevens worden verwerkt, zorgt ervoor dat elke bezoeker een gepersonaliseerde ervaring krijgt. Het Spryker Commerce OS is geschikt voor responsive websites, mobiele apparaten en mobiele native apps.

Wanneer kies je voor Spryker Commerce OS?

Ben je een (middel)groot, ambitieus (omnichannel)bedrijf of een snelgroeiende marktplaats? In diverse industrieën kiezen bedrijven voor Spryker als Commerce Oplossing voor replatforming en innovatie. Als jij jezelf herkent in de volgende punten is Spryker misschien wel jouw oplossing:

  • Het huidige commerce platform vertoont gebrek aan performance, snelheid en flexibiliteit.
  • Het duurt te lang en wordt te complex om veranderingen door te voeren op het huidige platform.
  • Er is behoefte aan een MVP-benadering waarbij de keuze voor functionaliteit en innovatie wordt gedreven door data, hypothese en A/B testing.
spryker-oplossingen

Een voorbeeld van een Spryker oplossing

“Het herhaaldelijk uitbreiden van een dergelijk monolithisch systeem is verwant aan het kopen van een auto – en er en vrachtwagen van te maken. En in de toekomst zou het voertuig ook moeten kunnen drijven en vliegen.” – Lekkerland | Rainer Breidenbach, hoofd Digital Product Management.

Een voorbeeld van een Spryker klant is Lekkerland. Lekkerland biedt maximaal gemak voor klanten: het kost slechts een paar klikken om door de B2B-kassa te komen. Lekkerland is een specialist voor on-the-go consumptie in Europa. Klanten van Lekkerland zijn o.a. tankstations, kiosken en quick-service restaurants.

Lees meer over lekkerland

Zo zit Spryker in elkaar

De architectuur van Spryker is gebaseerd op een strikte scheiding van back-end en front-end apps. De laatste kunnen volledig onafhankelijk van elkaar functioneren zonder gebruik te maken van cachegeheugens voor het laden/genereren van een volledige pagina.

De kernfuncties hebben een modulaire structuur met ieder hun eigen versies en repositories. De modules vormen lean componenten die flexibel aanpasbaar zijn en daarom onafhankelijk van elkaar kunnen worden gebruikt en bijgewerkt. De back-end slaat alle gegevens op als’single point of truth’ en levert deze met hoge prestaties en beveiliging.

Interesse in Spryker Commerce OS?

Spryker is één van de krachtigste e-commerceplatforms die er zijn om gepersonaliseerde klantervaringen te creëren. Het is echter geen ‘off-the-shelf shop’ en daarmee ook niet voor ieder bedrijf geschikt. Het is een framework/OS wat diepgaande technische ondersteuning vereist voor ontwikkeling, implementatie, integraties en configuratie. Daar komt de samenwerking met een ervaren digitale partner zoals Sping om de hoek kijken. Onze werkwijze en e-commerce technologieën zijn de basis voor een succesvol B2B e-commerce platform. Wij realiseren dit met open source maatwerk en met het modulair e-commerce OS van Spryker.

Wat past het beste bij jou? Maak een afspraak en we adviseren je graag!

Andere onderdelen van Build

Agile Design and Development

Iedere 2 weken vindt een volledige cyclus van planning, ontwerp, ontwikkeling, test en uitrol plaats.

Multi-Sided Platforms

Creëer een nieuw ecosysteem door interacties en transacties van verschillende groepen op jouw platform.

Commerce Solutions

We helpen jouw klanten die professionele inkopers zijn, optimaal te bedienen tijdens het proces van oriëntatie, aankoop en fulfillment.

Mobile App Development

Wij ontwikkelen apps met oog voor gebruikerservaring en toekomstbestendigheid.

Open Source Technology

Je zit niet vast aan een technologie voor een standaard product met een afgekaderde roadmap.

Virtual Reality for Business

Bij Sping zijn we door ervaring en fascinatie al een tijd bekend met de mogelijkheden van VR for Business.

Amazon Web Services

Doordat je alleen betaalt voor wat je verbruikt is de oplossing schaalbaar én betaalbaar.

Bekijk ook Learn en Grow

brainstorm met post-its

Learn

Door technische, design- en datagedreven ideeën te valideren, ontwerpen wij de beste oplossingen voor bedrijven en hun gebruikers. Zo creëren we maximale businesswaarde.

CEO's achter bureau

Grow

We meten en testen de resultaten om prestaties te verbeteren. We zorgen er met onderhoud en updates voor dat jouw digitale product optimaal blijft presteren. Wij ondersteunen je met support.