Open Source Technologie

Wij maken gebruik van Open Source programmeertalen voor de ontwikkeling van onze platformen en apps.

Sping en Open Source technologie

Wij ontwikkelen en onderhouden platformen, software en andere technologieën in populaire open source talen en gebruiken tools en frameworks die ook door andere ontwikkelpartijen gebruikt worden. Hierdoor zal er bij ons nooit sprake zijn van een vendor lock-in en zijn wij zeer flexibel als het gaat om het realiseren van technologische oplossingen voor onze klanten, niets is voor ons onmogelijk.

Geen enkele open source programmeertaal kent geheimen voor ons. Daarnaast zijn we op de hoogte van de laatste trends en zijn we volop bezig hier nieuwe technologische meesterstukken voor te verzinnen. Zo zijn onze wizards continu bezig met onderwerpen als VR, machine learning, IoT, cognitive cloud en blockchain.

Dit doen wij graag voor je

Ruby on Rails

Wij zijn fan van RoR. De Ruby-programmeertaal beidt de mogelijkheid tot meta-programmeren waarvan Rails veel gebruikmaakt. Dit resulteert in code die goed leesbaar is en eenvoudig te begrijpen, te onderhouden en uit te breiden valt

Frontend: AngularJS, VueJS en React

Onze specialisten hebben ruime ervaring in het ontwikkelen, beheren en onderhouden van applicaties in VueJS, AngularJS or React.

NodeJS

Wij hebben ruime ervaring in het ontwikkelen, onderhouden en monitoren van applicaties in Node JS. Of het nu gaat om een bestaande of nieuwe applicatie, onze specialisten helpen je graag verder.

HTML5 support, monitoring en updating

Onze Sping Wizards zijn experts in HTML5 applicaties. Of het nu gaat om jouw hybride app, website of webshop, onze specialisten helpen je graag verder.

CoffeeScript support en onderhoud

Hetzelfde resultaat maar met minder regels code. Dat is de belofte van CoffeeScript en mits goed toegepast is CoffeeScript een ideale optie om te gebruiken voor de ontwikkeling van applicaties.

WebRTC

Met WebRTC kun je WebRTC (Web Real-Time Communication) is een opensourceprotocol om web applicaties te bouwen waarmee je kunt bellen, videobellen of bestanden kunt uitwisselen. Er is geen software van 3e partijen vereist, zelfs geen installatie van updates of plugins.

Android applicatie support experts

Wij leveren 24/7 Android applicatie support en zorgen we voor een veilige applicatie. Wij nemen zorgen als beveiligingsconsequenties uit handen en zorgen ervoor dat je Android applicatie altijd up-to-date is.

Apple iOS support en applicatiebeheer

Wij bieden alles wat nodig is voor een goede ondersteuning van de bedrijfsvoering, waarbij continuïteit het uitgangspunt is. Wij leveren 24/7 beschikbaarheid van je bedrijfskritische iOS applicaties.

Java support en onderhoud

Heeft jouw Java-applicatie te veel ingewikkelde structuren die niet meer te onderhouden zijn? Ben je bang dat een aanpassing in de code een eindeloze reeks aan bugs triggert? Sping biedt 24/7 Java support op jouw Java applicatie. Wij onderhouden, monitoren en updaten al jouw applicaties.

Ook innoveren met Open Source?

Steeds meer bedrijven ontwikkelen hun online platformen en apps met Open Source technologie.
Jij ook?

Andere onderdelen van Build

Agile Design and Development

Iedere 2 weken vindt een volledige cyclus van planning, ontwerp, ontwikkeling, test en uitrol plaats.

Multi-Sided Platforms

Creëer een nieuw ecosysteem door interacties en transacties van verschillende groepen op jouw platform.

Commerce Solutions

We helpen jouw klanten die professionele inkopers zijn, optimaal te bedienen tijdens het proces van oriëntatie, aankoop en fulfillment.

Mobile App Development

Wij ontwikkelen apps met oog voor gebruikerservaring en toekomstbestendigheid.

Open Source Technology

Je zit niet vast aan een technologie voor een standaard product met een afgekaderde roadmap.

Virtual Reality for Business

Bij Sping zijn we door ervaring en fascinatie al een tijd bekend met de mogelijkheden van VR for Business.

Amazon Web Services

Doordat je alleen betaalt voor wat je verbruikt is de oplossing schaalbaar én betaalbaar.

Bekijk ook Learn en Grow

brainstorm met post-its

Learn

Door technische, design- en datagedreven ideeën te valideren, ontwerpen wij de beste oplossingen voor bedrijven en hun gebruikers. Zo creëren we maximale businesswaarde.

CEO's achter bureau

Grow

We meten en testen de resultaten om prestaties te verbeteren. We zorgen er met onderhoud en updates voor dat jouw digitale product optimaal blijft presteren. Wij ondersteunen je met support.