B2B e-commerce oplossingen

Platformkeuze en customer experience zijn de belangrijkste succesfactoren voor B2B e-commerce.

Een uitstekende omnichannel-beleving is geen luxe, maar noodzaak

Wij zijn specialist op het gebied van platformontwikkeling en replatforming van B2B e-commerce. We helpen jouw klanten die professionele inkopers zijn, optimaal te bedienen tijdens het proces van oriëntatie, aankoop en fulfillment. Dit is een terugkerend proces die zich constant herhaalt. Dit doen wij met een sterke focus op customer experience. Een uitstekende omnichannel-beleving aanbieden is tegenwoordig geen luxe meer, maar een noodzaak. Lees hier hoe we Commerce solutions gemaakt hebben voor onze klanten Waterdrinker en VinylExpress. Wij realiseren daarnaast open source maatwerk met het modulaire Commerce OS van Spryker.

research

Succesvolle B2B e-commerce valt of staat met het juiste platform

Een juiste platformkeuze bij replatforming helpt je om kostenefficiënt nieuwe diensten te ontwikkelen en klaar te zijn voor een snel veranderende toekomst. Om het verschil te maken kun je niet alleen meer concurreren op prijs of productaanbod. Een aankoopproces is vaak complex en met intensief contact tussen beide partijen.

Een goede klantervaring en dienstverlening zijn essentieel om klanten aan te trekken en te behouden. Zowel online als offline.  Zij verwachten een naadloze samenwerking tussen alle kanalen (omnichannel) en een frictieloos aankoopproces.

Optimale digitalisering van de customer experience cycle

Oriëntatie

Bij orientatie is het van belang om klanten te ondersteunen met advise en keuze tools. Er moet een optimale samenwerking zijn tussen web, app, sales en services desk. Ook wel omnichannel genoemd. Tot slot is het bieden van productsuggesties hier zeer waardevol.

Aankoop

Een trend op het gebied van aankoop is bijvoorbeeld ondersteuning bieden aan verschillende gebruikers met diverse rollen en rechten. Daarnaast kan je complexe aankoopprocessen versimpelen of ervoor zorgen dat a bestellingen opgeslagen blijven. Tot slot optimaliseer je prijzen m.b.t. klant differentiatie, bied je diverse betaalmogelijkheden en zorg je voor actuele en realtime data

Fulfillment

Bij fulfilment komen er veel trends om de hoek kijken, zoals: verschillende wijzen van orderverwerking, koppelingen met voorraadbeheer en realtime voorraadstatus per vestiging en specifieke oplossingen voor verse goederen die beperkt houdbaar zijn.

Invalshoeken bij replatforming

Bij innovatie, verandering en replatforming is het logisch dat er verschillende stakeholders betrokken zijn. Ieder met zijn eigen overwegingen en criteria. Of je nu een compleet nieuw concept wilt ontwikkelen, een bestaande webshop-oplossing wilt vervangen of iets wil verbeteren: Sping is er voor je met betrekking tot strategie, ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en optimalisatie.

Stakeholder management: wij helpen je op weg.

Innovatie

Bestaat uit het gebruik van futureproof technologie en platformkeuzes, product- en portfoliomanagement en conversion rate optimalisation.

Besturing, beheer en operations

Hierbij kan je denken aan uptime, performance en service level management, service & support en datawarehousing en datamanagement.

OPEX/CAPEX management

Dit bestaat uit budgettering, inversteringen en toal cost of ownership, contact, licentie en software asset management.

Andere onderdelen van Build

Agile Design and Development

Iedere 2 weken vindt een volledige cyclus van planning, ontwerp, ontwikkeling, test en uitrol plaats.

Multi-Sided Platforms

Creëer een nieuw ecosysteem door interacties en transacties van verschillende groepen op jouw platform.

Commerce Solutions

We helpen jouw klanten die professionele inkopers zijn, optimaal te bedienen tijdens het proces van oriëntatie, aankoop en fulfillment.

Mobile App Development

Wij ontwikkelen apps met oog voor gebruikerservaring en toekomstbestendigheid.

Open Source Technology

Je zit niet vast aan een technologie voor een standaard product met een afgekaderde roadmap.

Virtual Reality for Business

Bij Sping zijn we door ervaring en fascinatie al een tijd bekend met de mogelijkheden van VR for Business.

Amazon Web Services

Doordat je alleen betaalt voor wat je verbruikt is de oplossing schaalbaar én betaalbaar.

Bekijk ook Learn en Grow

brainstorm met post-its

Learn

Door technische, design- en datagedreven ideeën te valideren, ontwerpen wij de beste oplossingen voor bedrijven en hun gebruikers. Zo creëren we maximale businesswaarde.

CEO's achter bureau

Grow

We meten en testen de resultaten om prestaties te verbeteren. We zorgen er met onderhoud en updates voor dat jouw digitale product optimaal blijft presteren. Wij ondersteunen je met support.