Agile Development & Design

Iedere 2 weken vindt een volledige cyclus van planning, ontwerp, ontwikkeling, test en uitrol plaats. Zo kan er snel een werkend product worden opgeleverd en tussentijds bijgestuurd worden waar nodig.

Digitale productonwikkeling is een dynamisch proces

Digitale productontwikkeling concentreert zich rond het ontwerpen en ontwikkelen van een product op basis van ideeën, wensen en eisen. Van concreet en belangrijk tot vaag en minder belangrijk. Onderweg ontstaan nieuwe ideeën, inzichten en prioriteiten door voortschrijdend inzicht, marktinvloeden of betrokkenheid van andere betrokken stakeholders en partijen. Daarbovenop wil je controle over budget en planning ook zo snel mogelijk live om business te draaien en feedback te verzamelen. Agile development en design helpt je hierbij.

agile process

Hoe ziet zo’n Agile-ontwikkelingstraject er ongeveer uit?

  1. We starten met een onderzoeks- en ontwerpfase die relatief kort is.
  2. Daarna spreken we met jou af hoeveel sprints ons Agile team gaat draaien. Zo houd je zelf in de hand hoeveel kosten er gemaakt worden.
  3. In het projectplan hebben we schattingen en bandbreedtes toegekend voor de benodigde werkzaamheden (de zgn. product backlog). Hiermee kunnen we samen met jou prioriteiten stellen en inplannen wanneer wat af is. Hiermee kan je de verwachtingen managen bij jouw achterban.
  4. Elke sprint laten we je zien wat er gemaakt en ontworpen is zodat je goed zicht hebt op de voortgang. Jouw hele achterban mag natuurlijk ook komen kijken! Elke twee weken kan het projectplan worden aangepast om bij te sturen.
  5. Zo snel mogelijk kiezen we het moment waarop de eerste versie van het product in gebruik genomen wordt door jouw klanten. Na de eerste versie werken we door in hetzelfde ritme en maken op basis van gebruikersfeedback plannen voor doorontwikkeling.

Je gaat van Agile houden.
Wij doen het al.

Agile Development en Design heeft vele voordelen. Dit zijn de 3 belangrijkste:

  • Je kunt je digitale product sneller op de markt zetten.
  • Een betere beheersing van kwaliteit en investeringen.
  • Sneller kunnen inspelen op feedback en veranderende wensen.

Agile ontwikkeling zorgt voor een hoge transparantie en verantwoordelijkheid van iedereen het team. Jij, jouw en onze collega’s zien vanaf de eerste ideeën en schetsen iedere 2 weken het product zich verder groeien en ontwikkelen. Daar wordt iedereen enthousiast van!

Andere onderdelen van Build

Agile Design and Development

Iedere 2 weken vindt een volledige cyclus van planning, ontwerp, ontwikkeling, test en uitrol plaats.

Multi-Sided Platforms

Creëer een nieuw ecosysteem door interacties en transacties van verschillende groepen op jouw platform.

Commerce Solutions

We helpen jouw klanten die professionele inkopers zijn, optimaal te bedienen tijdens het proces van oriëntatie, aankoop en fulfillment.

Mobile App Development

Wij ontwikkelen apps met oog voor gebruikerservaring en toekomstbestendigheid.

Open Source Technology

Je zit niet vast aan een technologie voor een standaard product met een afgekaderde roadmap.

Virtual Reality for Business

Bij Sping zijn we door ervaring en fascinatie al een tijd bekend met de mogelijkheden van VR for Business.

Amazon Web Services

Doordat je alleen betaalt voor wat je verbruikt is de oplossing schaalbaar én betaalbaar.

Bekijk ook Learn en Grow

brainstorm met post-its

Learn

Door technische, design- en datagedreven ideeën te valideren, ontwerpen wij de beste oplossingen voor bedrijven en hun gebruikers. Zo creëren we maximale businesswaarde.

CEO's achter bureau

Grow

We meten en testen de resultaten om prestaties te verbeteren. We zorgen er met onderhoud en updates voor dat jouw digitale product optimaal blijft presteren. Wij ondersteunen je met support.