Build

Wil je een digitaal product realiseren met een onderscheidende gebruikerservaring en moderne technologie? Met Build ontwerpen en bouwen wij jouw platform en apps.

Realiseer je digitale product

Je kan uitgaan van maximale impact tegen een minimale effort. Samen met onze multidisciplinaire (ontwikkelaars en ontwerpers) agile teams werk je in korte iteraties en met regelmatige opleveringen zodat je snel kan bijsturen. Het Build-programma van Sping zorgt voor een onderscheidende oplossing en maakt gebruik van moderne technologie om alles te versnellen.

overleg

Wij helpen je visie te realiseren

Jij hebt een duidelijke visie voor je product. Wij helpen je om deze visie te realiseren. Samen met onze multidisciplinaire agile teams werk je in korte iteraties en met regelmatige opleveringen zodat je snel kan bijsturen. Het Build-programma van Sping biedt de structuur en tools zodat jij je kan focussen op je vakkennis en stakeholders. Wij completeren jouw expertise met onze digitale ervaring, zodat we samen 1 sterrenteam vormen.

overleg

Is Build iets voor jou?

Build is voor iedereen die een productvisie heeft en wil starten met ontwikkeling. Het is voor iedereen die gebruikers centraal zet in de ontwikkeling van zijn of haar product. Daarnaast is het voor iedereen die wil werken met een ervaren, toegewijd agile team. We zoeken samen een onderscheidende, maatwerkoplossing. We versnellen digitale oplossingen door gebruik te maken van moderne techniek.

Wat “Builden” we bij Sping?

Wij bouwen multi-sided platforms, web applicaties, mobiele apps zowel Native als Hybrid voor iOS en Android OS. PWA’s (Progressive Web Apps), E-commerce applicaties, CMS solutions, AWS Cloud Services of API Integrations.

Andere onderdelen van Build

Agile Design and Development

Iedere 2 weken vindt een volledige cyclus van planning, ontwerp, ontwikkeling, test en uitrol plaats.

Multi-Sided Platforms

Creëer een nieuw ecosysteem door interacties en transacties van verschillende groepen op jouw platform.

Commerce Solutions

We helpen jouw klanten die professionele inkopers zijn, optimaal te bedienen tijdens het proces van oriëntatie, aankoop en fulfillment.

Mobile App Development

Wij ontwikkelen apps met oog voor gebruikerservaring en toekomstbestendigheid.

Open Source Technology

Je zit niet vast aan een technologie voor een standaard product met een afgekaderde roadmap.

Virtual Reality for Business

Bij Sping zijn we door ervaring en fascinatie al een tijd bekend met de mogelijkheden van VR for Business.

Amazon Web Services

Doordat je alleen betaalt voor wat je verbruikt is de oplossing schaalbaar én betaalbaar.

Bekijk ook: Learn & Grow

Learn

Voor iedereen die maximale businesswaarde wil creëren, technische en datagedreven ideeën validateren vooropstelt en oplossingen wil maken voor de gebruiker.

brainstorm met post-its

Grow

We leveren technisch support bij verstoringen, we helpen je feedback verzamelen van gebruikers en richten dashboards in om de prestaties te meten.

overleg