Software development op korte termijn

Dit jaar nog lanceren?

Hoe sneller hoe beter

Je hebt een geweldig business plan en kan niet wachten om met je nieuwe applicatie of platform de markt op te gaan. De markt is er klaar voor om nog dit jaar te lanceren. Het moet alleen nog even gemaakt worden. Hoe sneller, hoe beter. Het moet zo snel mogelijk ontwikkeld worden. Je hebt dus op korte termijn development capaciteit nodig. Het liefst een compleet agile scrum team met meerdere developers en UI/UX-experts voor meerdere sprints.

De digital agency waarmee je zaken gaat doen zie je als de partner voor de lange termijn. Niet alleen voor het design of de first build van het MVP, maar ook voor de dooronwikkeling op langere termijn. Idealiter wil je ook hosting en support bij deze partij beleggen. Dat kan bij Sping uit Delft!

Bel Jonatan,

onze Business Development Manager om de mogelijkheden op korte termijn te bespreken

Over Sping

Sping is een digital agency uit Delft met het snijvlak van business, design en tech als sweetspot. Wij houden van hoge complexiteit, user centered design en ambitieuze ondernemers. We zijn fris van geest en leunen op 20 jaar ervaring. Ons proces kent 3 fasen: Learn, Build, Grow. Daarmee hebben we al veel klanten succesvol en snel de markt op geholpen.