Building the future

Sping is een Digital Lab in Delft. We zijn aanjagers van innovatie en helpen mensen, organisaties én de maatschappij vooruit met technologie. We zijn in ruim 20 jaar tijd uitgegroeid tot een partner op het gebied van digitale innovaties en productontwikkeling.

Innovatie begint bij mensen

Technologie lijkt tegenwoordig het antwoord op elke uitdaging. Wij zijn van mening dat technologie zeker nieuwe perspectieven en mogelijkheden biedt, maar het vervangt ons niet als mens. We kunnen niet zonder alles wat ons menselijk maakt om de volledige potentie van technologie te benutten.

De toekomst van innovatie is dus niet alleen technologie, maar ook psychologie en biologie. Daarom koppelen wij technologie met menselijk inzicht en vindingrijkheid, want alleen dan ontstaan de beste oplossingen voor de complexe uitdagingen van morgen.

Wij geloven dat inzicht in menselijk gedrag de komende jaren een nog centralere rol zal spelen in ons leven, met technologie als belangrijkste fundament. Daarom doen we onderzoek, we experimenteren, ontwerpen én ontwikkelen. En betrekken gebruikers in elke stap van het proces. Op deze manier helpen we mensen, bedrijven en de maatschappij vooruit met technologie. 

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent!

Jeroen Bol - Operations Director