HTML5 support, monitoring en updating

Experts in het onderhouden en monitoren van je HTML5 applicaties

Onze Sping Wizards zijn experts in HTML5 applicaties. Of het nu gaat om jouw hybride app, website of webshop, onze specialisten helpen je graag verder.

Wij leveren 24/7 HTML5 support en je krijgt ook nog eens inzicht via onze reporting tool. Zo heb je op ieder moment van de dag inzicht in wat er gaande is binnen je applicatie. HTML5 is goed te gebruiken bij een grote variëteit aan browsers en devices. Zo hebben onze specialisten ook kennis en ervaring van de omliggende technieken als CSS3, SVG, JavaScript, XML en JSON. Wij zorgen voor een geoptimaliseerde gebruikerservaring binnen elke moderne browser.

Onze Wizards zijn betrokken bij jouw organisatie, zijn proactief en zorgen ervoor dat problemen van je bedrijfskritische applicaties worden opgelost. Wij bieden alles wat nodig is voor een goede ondersteuning van de bedrijfsvoering, waarbij continuïteit het uitgangspunt is. Je profiteert van onze kennis en ervaring met hoogwaardig applicatiebeheer. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jouw klanten een unieke gebruikerservaring beleven.

Wil je meer weten over onze HTML5 support, of ben je benieuwd naar wat Sping voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Diepgaande technische kennis

Wij zijn geen helpdeskmedewerkers. Wij zijn ontwikkelaars. Wij beheersen alle talen en tools. Van iOS, Android, Angular, Coffeescript, Ruby on Rails tot Java (en alles ertussenin). Zo kunnen we je altijd helpen met elke applicatie.

Support op maat

Op basis van jouw behoeften stellen we onze dienstverlening samen. Je kiest zelf het beste wat past. 1e, 2e of 3e lijns support, pro-actief of reactief, beschikbaarheid, lead-tijden, onderhoud en de gedetailleerdheid van een rapportage.

Altijd bereikbaar, wereldwijd

Wij werken de klok rond. Dus ook ‘s nachts en in het weekend. Je kan ons slacken, sms-en, bellen of chatten. Wat jouw voorkeur heeft.

Snelle hersteltijden

We garanderen snelle response, diagnose en hersteltijden met onze service-level agreements. Met onze handige tools zijn we altijd bereikbaar en is de status inzichtelijk.

Rapportages en advies

We rapporteren zo gedetailleerd je wilt over onze support activiteiten en acties. Daarnaast geven we advies over ontwikkelingen op het gebied van beheer en veiligheid.

Doorontwikkeling

Natuurlijk houdt het niet op bij support. Wij kunnen je ook helpen met je productontwikkeling van strategie tot development. Waar zitten de knelpunten en hoe pakken we dit aan?