CoffeeScript support en onderhoud

Hetzelfde resultaat maar met minder regels code. Dat is de belofte van CoffeeScript en mits goed toegepast is CoffeeScript een ideale optie om te gebruiken voor de ontwikkeling van applicaties. CoffeeScript wordt dan ook wel de ‘simpelere’ variant genoemd van JavaScript.

CoffeeScript compileert één-op-één met JavaScript. Dit maakt het makkelijk om met Coffeescript te verwijzen naar Java-bestanden.

Onze experts hebben ruime ervaring met het ontwikkelen, onderhouden en beheren van applicaties geschreven met CoffeeScript. Ze kunnen je adviseren over het gebruik ervan en CoffeeScript support leveren als je ergens vastloopt. Sping biedt CoffeeScript support wanneer je er om vraagt of we zijn pro actief om te voorkomen dat je problemen ervaart met je applicaties.

Zit je met een vraag over CoffeeScript en wil je snel een expert spreken die je kan adviseren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

Diepgaande technische kennis

Wij zijn geen helpdeskmedewerkers. Wij zijn ontwikkelaars. Wij beheersen alle talen en tools. Van iOS, Android, Angular, Coffeescript, Ruby on Rails tot Java (en alles ertussenin). Zo kunnen we je altijd helpen met elke applicatie.

Support op maat

Op basis van jouw behoeften stellen we onze dienstverlening samen. Je kiest zelf het beste wat past. 1e, 2e of 3e lijns support, pro-actief of reactief, beschikbaarheid, lead-tijden, onderhoud en de gedetailleerdheid van een rapportage.

Altijd bereikbaar, wereldwijd

Wij werken de klok rond. Dus ook ‘s nachts en in het weekend. Je kan ons slacken, sms-en, bellen of chatten. Wat jouw voorkeur heeft.

Snelle hersteltijden

We garanderen snelle response, diagnose en hersteltijden met onze service-level agreements. Met onze handige tools zijn we altijd bereikbaar en is de status inzichtelijk.

Rapportages en advies

We rapporteren zo gedetailleerd je wilt over onze support activiteiten en acties. Daarnaast geven we advies over ontwikkelingen op het gebied van beheer en veiligheid.

Doorontwikkeling

Natuurlijk houdt het niet op bij support. Wij kunnen je ook helpen met je productontwikkeling van strategie tot development. Waar zitten de knelpunten en hoe pakken we dit aan?