Digital Lab

Het bouwen van goede digitale producten of diensten is moeilijk. Echt moeilijk. Het vereist domeinexpertise, exceptioneel talent, goede uitvoering, perfecte timing én een beetje geluk. Het vereist ook altijd een geweldig idee, wat vaak ongrijpbaar lijkt.

Ons team van onderzoekers, ontwerpers en bouwers lossen de moeilijkste problemen op, helpen je te navigeren door het gebied van datawetenschap en hebben het draaiboek ontwikkeld voor het snel onderzoeken, definiëren, valideren, ontwerpen, verfijnen en bouwen van (nieuwe) digitale diensten en producten.

Research

Vrijwel elk idee klinkt in eerste instantie goed

We onderzoeken en bepalen of de ideeën kunnen leiden tot digitale oplossingen waar gebruikers blij van worden. We duiken in jullie wereld en dat van jullie klanten: we onderzoeken wie ze zijn, leren wat ze doen én ontdekken wat hun behoeften zijn.

Validatie

We maken het meetbaar

We valideren de ideeën bij de doelgroep, testen de vraag van de klant, onderzoeken de technische haalbaarheid, het bedrijfsmodel, marktdynamiek en nog veel meer. Of het nou gaat om een digitaal product of dienst, een complete klantreis of het slimmer maken van bedrijfsprocessen: ons team verandert een idee in een gevalideerd concept.

Realisatie

Als het een goed idee is, is het tijd om door te pakken

Een echt digitaal product of dienst, klaar voor de markt. En waar gebruikers blij van worden. We ontwerpen, we bouwen, we testen en scherpen aan. Telkens weer. We doen dit snel en efficiënt, zodat we geen tijd verliezen. We ontdekken hoe mensen een bestaand of nieuw product ervaren, we leren waar het beter kan en optimaliseren het stap voor stap.

Continuïteit

Wij zorgen voor de rest, zodat jij focus kan houden.

Focus is de levensader van een bedrijf. Wij faciliteren in mensen, kennis en expertise. Met onze support- en onderhoudsdiensten stellen wij onze klanten in staat hun ogen gericht te houden op het bouwen van het bedrijf.

Gebruikers spelen een centrale rol binnen je product of dienst, dus het is essentieel om gebruikers continu te betrekken in het ontwerp- en ontwikkelproces. Binnen ons Digital Lab hanteren we een geïntegreerde aanpak waarmee we jou in staat stellen om digitale producten en diensten te ontwikkelen waar je klant écht blij van wordt.

Kunnen we met je meedenken?

Mike van der Burg - Business Director