Digital Lab

Bij Sping combineren we research, design en technologie om bedrijven vooruit te helpen in een digitale wereld. We digitaliseren processen, diensten, producten en transacties door op maat gemaakte software te ontwikkelen. Voor elke uitdaging creëren we een passende oplossing. 

Het is essentieel dat organisaties en bedrijven gaan én blijven vernieuwen: het verbeteren van bedrijfsmodellen, producten, diensten en processen is cruciaal om aan de behoeften van klanten en gebruikers te blijven voldoen. In ons Digital Lab faciliteren wij elke stap van dit proces. 

Research

Vrijwel elk idee klinkt in eerste instantie goed

We onderzoeken en bepalen of de ideeën kunnen leiden tot digitale oplossingen waar gebruikers blij van worden. We duiken in jullie wereld en dat van jullie klanten: we onderzoeken wie ze zijn, leren wat ze doen én ontdekken wat hun behoeften zijn.

Design

We maken het meetbaar

We valideren de ideeën bij de doelgroep, testen de vraag van de klant, onderzoeken de technische haalbaarheid, het bedrijfsmodel, marktdynamiek en nog veel meer. Of het nou gaat om een digitaal product of dienst, een complete klantreis of het slimmer maken van bedrijfsprocessen: ons team verandert een idee in een gevalideerd concept.

Technologie

Als het een goed idee is, is het tijd om door te pakken

Een echt digitaal product of dienst, klaar voor de markt. En waar gebruikers blij van worden. We ontwerpen, we bouwen, we testen en scherpen aan. Telkens weer. We doen dit snel en efficiënt, zodat we geen tijd verliezen. We ontdekken hoe mensen een bestaand of nieuw product ervaren, we leren waar het beter kan en optimaliseren het stap voor stap.

Benieuwd wat we voor voor jou kunnen doen?

Gebruikers spelen een centrale rol binnen je product of dienst, dus het is essentieel om gebruikers continu te betrekken in het ontwerp- en ontwikkelproces. Binnen ons Digital Lab hanteren we een geïntegreerde aanpak waarmee we jou in staat stellen om digitale producten en diensten te ontwikkelen waar je klant écht blij van wordt.

Kunnen we met je meedenken?

Jan Gerard Snip - Founder