Project Manager Digital Products

Full-time · Delft - 32 tot 40 uur/week

Je gaat in onze projecten het ontwikkeltraject begeleiden en monitoren van klanten die innovators zijn in uiteenlopende industrieën. Op die manier zijn wij actief in o.a. de automotive, offshore, health, telecom en wholesale e-commerce industrie. Onze klanten hebben 1 dingen gemeen: ze zijn innovatief en willen graag iets unieks of complex voor elkaar krijgen wat met standaard applicaties of IT-oplossingen niet lukt of simpelweg niet kan. Met onze producten maken we echt het verschil en dragen we bij aan succes.

Over Sping

Sping is een digitaal bureau uit Delft waar mens, technologie, innovatie en plezier maken centraal staan. We zijn gevestigd in een bijzonder kantoor in het centrum van Delft, vlak bij het gezellige centrum en Station Delft.

We zijn aanjagers van innovatie. We vernieuwen en maken het verschil. Bij Sping willen we werk van betekenis maken. Voor onszelf, voor de klant en als het kan ook voor de mensen die onze digitale oplossingen gebruiken. Werk met impact noemen we dat. Wat neem jij mee om dat mogelijk te maken?

Jouw Project Management Skills

 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als Project Manager/SCRUM-master of Teamlead. Bij voorkeur bij een online/digital projectbureau
 • Kennis en Ervaring met project management tools (Harvest, Forecast) voor (resource)planning en budgetmanagement
 • Kennis en affiniteit met de ontwikkeling van online platformen, webapplicaties en webservices
 • Kennis en ervaring met tools zoals Git, GitHub Actions, Atlassian Suite (JIRA, Confluence, ServiceDesk) en Slack

Wat heb je verder nodig?

 • Je beschikt over HBO- of WO werk- en denkniveau
 • Een prettige en toegankelijke gespreks- en sparringpartner
 • Kan complexe keuzes binnen projecten vertalen naar begrijpelijke overwegingen en keuzes richting onze klanten en je team verantwoorden
 • Je past goed bij het DNA en de ambities van Sping: informeel, leergierig, nieuwsgierig, communicatief, down-2-earth, pragmatisch en analytisch

Ons aanbod

 • Salaris: €4.000,00 - €5.000,00 per maand
 • 5 weken vakantie
 • Een pensioenregeling met mogelijkheid om zelf bij te sparen
 • Een vast contract na 6 maanden
 • Flexibiliteit in werkdagen, werktijden en thuiswerken
 • Telefoon-, thuiswerk- en reiskostenvergoeding
 • Tijd en budget om aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken
 • Een fijne laptop met alle benodigde randapparatuur. Standaard is een Macbook Pro.

Is jouw interesse gewekt bij het lezen van deze vacature?

Aarzel dan niet en neem contact met ons op! De procedure ziet er als volgt uit:

 1. Kennismaking met de Spinguïns
 2. We starten met een kennismaking om elkaar wat beter te leren kennen. Wie ben jij en wie zijn wij? Waar ben je naar op zoek en passen we goed bij elkaar.
 3. Technisch assessment
 4. Zien we het met elkaar zitten? Dan volgt een technisch assessment/meeloopdag. Dit bestaat uit een opdracht die je bij ons op kantoor uitvoert. Je krijgt mee hoe het er bij ons aan toe gaat en wij leren wat jij in je mars hebt. Aan het einde presenteer je de resultaten.
 5. Arbeidsvoorwaarden
 6. Zien we na het assessment voldoende aanknopingspunten? Dan doen we je een aanbieding en hopen dat je daarna zo snel mogelijk bij ons team aansluit.
 7. Welkom bij de club!

Daarom wil je bij Sping werken!

Informele en fijne werkomgeving

Bij Sping alleen maar de allerbesten! Ons team van 20+ Spinguïns is een groep leuke mensen die samen zorgt voor de Sping-cultuur. Wij staan voor elkaar klaar, helpen en coachen elkaar, delen kennis en willen het gewoon leuk met elkaar hebben. Je wordt onderdeel van de familie.

Unieke werkplek

Wij zijn gevestigd in het Oost-Indisch Pakhuis in Delft. Ons kantoor is onderdeel van het Armamentarium, een monumentaal pand in het hart van de oude binnenstad van Delft. Tot begin 2014 was in het gebouw het Legermuseum gevestigd. We hebben voldoende parkeerplaatsen en zijn goed bereikbaar met het OV.

Ontwikkel jezelf verder

Je bent bij ons nooit uitgeleerd. We zijn een bedrijf waar nieuwe dingen leren en ontdekken centraal staan. Wij houden ontwikkelingen op gebied van technologie, frameworks en concepten goed in de gaten en experimenteren hiermee.

We maken impact

Onze klanten hebben 1 dingen gemeen: ze zijn innovatief en willen graag iets unieks of complex voor elkaar willen krijgen wat met standaard applicaties of IT-oplossingen niet lukt of simpelweg niet kan. Met onze producten maken we echt het verschil en dragen we bij aan duurzaamheid.

Deze job iets voor jou? Neem contact met mij op!

Jan-Gerard Snip - Founder