Portbase-koppeling voor Slager & Zandbergen Transport Vlaardingen

Nooit meer knippen en plakken

SZTV staat al sinds 1991 bekend om efficiënte transportoplossingen en het ontzorgen van hun klanten door goederen rechtstreeks te verzenden. We spraken met Marco van Driel, een toegewijde planner met maar liefst 30 jaar ervaring bij SZTV, gevestigd in Ridderkerk. Tot voor kort had SZTV te maken met het tijdrovende proces van handmatig bijhouden, kopiëren en plakken van gegevens in het Portbase-systeem. Gelukkig heeft Sping hier verandering in gebracht door een naadloze koppeling met Portbase te realiseren.

Data uitwisseling voor soepelere logistiek in de haven

Laten we een stapje terug doen en het grotere plaatje bekijken. Portbase, opgericht in 2009 door Havenbedrijf Rotterdam en Havenbedrijf Amsterdam, is een essentiële schakel in het streven naar een soepelere logistiek in de Nederlandse havens. Hun doel? Het verbinden van alle partijen in de logistieke ketens, het uitwisselen van data en het bevorderen van efficiëntie en vooruitgang.

Een vertrouwensketen

Recentelijk heeft de overheid, in samenwerking met de haven, een vertrouwensketen opgericht om de veiligheid van het systeem te verbeteren. Dit betekent dat het tijdrovende gedoe met pincodes en e-mails plaatsmaakt voor een veiliger systeem binnen Portbase. Een stap in de goede richting voor een nog vlottere logistieke operatie!

Onderzoek in de Rotterdamse haven

Melda en Carsten, gewaardeerde collega’s van Sping, hebben persoonlijk de uitdagingen van SZTV aangepakt tijdens een bezoek aan het Rotterdamse havengebied. Samen is er gezocht naar oplossingen binnen het Portbase-systeem. Deze soepele samenwerking tussen Sping en SZTV laat zien hoe technologische innovatie de logistieke sector transformeert en bijdraagt aan een slimmere en efficiëntere havenlogistiek.

Blijf op de hoogte voor meer updates over de haven en de rol van Sping. Tot de volgende keer!

Interesse in software voor de maritieme sector? Wij staan voor u klaar!

Voor verdere vragen en interesse in deze samenwerking staan wij graag tot uw beschikking.

Kunnen we met je meedenken?

Jan Gerard Snip - Founder