AVR voor Politie Nederland

Verbeteren van AVR

In 2013 startte justitie met het gebruiken van AVR als hulpmiddel om verhoren vast te leggen. Daarbij leverde VisionsConnected de benodigde apparatuur.

Sindsdien heeft de techniek niet stilgestaan en was het tijd om AVR te verbeteren. De verhoorders hebben op basis van hun ervaringen belangrijke input geleverd om AVR makkelijker en efficiënter te maken. VisionsConnected schakelde Sping in voor de technologie en (de architectuur) van de software en integratie bij de Nederlandse Politie.

De inzet van Sping draagt bij aan de nieuwe architectuur van AVR en voorziet in de integratie tussen de verschillende hard- en softwarecomponenten. Sping heeft het gecompliceerde AVR-systeem geschikt gemaakt voor de verhoorders, waarbij het van belang is dat de software achter deze ingewikkelde registratie gebruiksvriendelijk is.

Een slagvaardige, resultaatgerichte en gestructureerde wijze van werken op gebied van softwareontwikkeling, projectmanagement en systeemintragratie heeft ervoor gezorgd dat Sping de eisen en wensen van de Politie heeft omgezet naar realisatie.

Externe kwaliteitscontrole

Voor oplevering is de softwarekwaliteit van Sping gemeten door SIG (Software Improvement Group), die software op meerdere kwaliteitsaspecten evalueert, zoals security, maintainability, performance en reliability.

Hieruit is gebleken dat de softwaresystemen en code van Sping goed functioneren. Veiligheid, privacy en een goede toepassing van IT staan voorop in de samenwerking met justitie.

Door onze ontwikkeling van de juiste software, in combinatie met de service en hardware van VisionsConnected, gaat er nu geen kostbare tijd meer verloren bij justitie en wordt AVR effectief ingezet.

Kunnen we met je meedenken?

Jan Gerard Snip - Founder