Sping genomineerd voor een Dutch Interactive Award!

Fantastisch nieuws! Een van onze producten is genomineerd voor een Dutch Interactive Award in de categorie Digitale Transformatie ūüéČ

 

De Dutch Interactive Awards (DIA) zijn d√© prijzen voor de allerbeste Nederlandse digitale makers. De cases zijn geselecteerd op concept, design en UX, resultaat en optimalisatie. Dit jaar zijn 301 inzendingen gedaan. Uiteindelijk maken 80 nominaties in 14 categorie√ęn kans op de prijzen.

Voor Perfetti van Melle (PVM) hebben we samen met Boldly-XR een high-end Virtual Reality Training gemaakt die medewerkers opleidt om risico in de snoepfabriek te beperken. Voorheen werdt deze training fysiek gegeven maar dat kan nu dus virtueel! De training wordt wereldwijd gebruikt en heeft al talloze vliegkilometers en overnachtingen bespaard. Het product heeft een  volledige integratie in hun Totara trainingsplatform. Sping is verantwoordelijk voor de het ontwerp, ontwikkeling en support van dit platform.

De winnaars van de Dutch Interactive Awards worden op donderdag 27 juni bekendgemaakt tijdens een feestelijke DIA awardshow in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Meer informatie over deze nominatie? Bekijk de Perfetti van Melle VR Risk Assessment Training case