E-commerce platforms

Bij Sping definiëren we de digitale markt opnieuw met innovatieve e-commerce platformen. Onze expertise ligt in het creëren van op maat gemaakte oplossingen die organisaties in staat stellen te gedijen in de steeds evoluerende wereld van online (ver)kopen. Ontdek met ons samen de mogelijkheden terwijl we een visie vertalen naar een naadloze en meeslepende e-commerce-ervaring. Een ervaring die ervoor zorgt dat klanten terugkomen voor meer.

Van shop tot omni-channel winkelervaring

Een e-commerce platform is een softwareapplicatie die het online kopen en verkopen van producten en diensten mogelijk maakt. Het biedt organisaties de tools en functies die nodig zijn om een online winkel op te zetten en te beheren, waardoor ze elektronische transacties met klanten kunnen uitvoeren. 

Inmiddels zijn shops uitgegroeid tot complete winkelervaringen en bedienen organisaties hun klanten over de volledige linie van de keten. De e-commerce platforms van vandaag zijn voorzien van intuïtieve winkelwagens, waarmee gebruikers moeiteloos producten kunnen toevoegen, selecties kunnen bekijken en naadloos door het afrekenproces kunnen navigeren. Gebruikers kunnen producten digitaal bekijken, beoordelen, vergelijken en er zijn talloze tools beschikbaar om elke twijfel over een online aankoop weg te nemen bij de gebruiker. 

Een samenspel van psychologie en technologie

Het gedrag van kopers verandert voortdurend, omdat mensen steeds meer regie willen hebben op hun keuzes, aankopen en service-gerichte activiteiten. Alles moet tegenwoordig persoonlijk, snel, altijd en overal beschikbaar zijn. Organisaties moeten slimmer en sneller met technologie omgaan als je voorop wilt blijven lopen. Samen met onze klanten maken we holistische customer journeys en ervaringen waar gebruikers echt blij van worden. Gevoed door robuuste marketingstrategieën die nieuw gedrag en nieuwe technologie en data omarmen.

Benieuwd wat we voor voor jou kunnen doen?

We beginnen met het begrijpen van de bedrijfsdoelen, doelgroep en unieke verkoopvoorstellen. Ons strategisch advies legt de basis voor een e-commerce platform die naadloos aansluit bij de visie en bedrijfsdoelstellingen.

Ons ontwerp- en ontwikkelingsproces is gericht op het creëren van een op maat gemaakt e-commerce platform dat niet alleen de merkidentiteit van de organisatie weerspiegelt, maar ook de algehele winkelervaring voor de klanten verbetert. Plan vandaag nog een vrijblijvende afspraak in of neem contact met ons op om te bespreken hoe we jou het beste kunnen helpen.

Kunnen we met je meedenken?

Jan Gerard Snip - Founder