Research

We geloven dat goede digitale oplossingen beginnen met de juiste inzichten. Gewapend met een gevalideerd concept, een dosis creativiteit en perspectief op de wereld, vertalen we complexe vraagstukken naar echte digitale producten en diensten.

Producten ontwikkelen met de juiste inzichten

Over een aantal jaren zijn de mogelijkheden van technologie vrijwel grenzeloos. Wij geloven daarom dat de basis van vooruitgang niet alleen in technologie schuilt, maar ook in psychologie en biologie. Inzicht in menselijk gedrag is én blijft cruciaal voor een goede digitale oplossing. Door mensen te betrekken in elke stap van ons proces, maken we het verschil tussen een goede digitale oplossing en een geweldige.

Wat we doen

Wij geloven dat een goed doordachte strategie de basis is voor succes. We bouwen daarom niet alleen software oplossingen, maar zijn ook een katalysator voor de transformatie van jouw organisatie. 

Strategie & innovatie

In een tijd die wordt gekenmerkt door snelle technologische vooruitgang en waarin verandering de enige constante is, is de kunst om de toekomst voor te stellen een onmisbaar hulpmiddel geworden.

Future Scenario Thinking

In een wereld van overvloedige digitale mogelijkheden is de ervaring die klanten met jouw oplossing hebben van cruciaal belang. Een journey map werpt licht op deze ervaring vanuit de ogen van jouw klanten.

Journey mapping

Je hebt een helder idee van wat je product moet zijn, maar weet je ook zeker dat het is wat jouw doelgroep wil? Met user interviews ontdek je cruciale inzichten voor jouw succesvolle digitale product.

User Interviews

Bij Sping begrijpen we dat een kritisch oog verborgen potentieel kan onthullen en mogelijkheden voor verbetering kan blootleggen. Daarom zijn onze expert reviews meer dan alleen beoordelingen.

Expert reviews

Bij Sping creëren we gebruiksvriendelijke software die de ervaring voor onze klanten en hun eindgebruikers verbetert. Het testen van de bruikbaarheid is daarom een cruciale stap in ons proces.

Usability tests

Een diepgaand inzicht, in het landschap, de trends en de opkomende kansen, is vereist om voorop te lopen in de wereld van technologie. Desk research speelt hierin een cruciale rol.

Desk research

Het leveren van innovatieve oplossingen wordt gedreven door onze toewijding om gebruikersgedrag te begrijpen. Scherpe observaties vormen daarom de basis van onze softwareontwikkeling.

Observatie

We combineren data met menselijke inzichten

Bij Sping zijn we van mening dat robuust onderzoek de basis vormt voor voor een succesvolle en doelgerichte software applicatie. Onze aanpak is daarom alomvattend en nauwgezet. Wij houden van weloverwogen beslissingen en duiken diep in de complexiteit van het project. Ons onderzoeksresultaten bestaan niet alleen uit data; het zijn bruikbare inzichten die elk aspect van een softwaretoepassing onderbouwen.

Het begrijpen van de doelgroep is van cruciaal belang

Via gebruikersinterviews, enquêtes, observaties en gedragsanalyses verkrijgen we inzichten die gebruikerspersona's vormgeven en ontwerpbeslissingen onderbouwen. Op deze manier zorgen we ervoor dat de oplossing resoneert met de beoogde doelgroep. Door middel van gebruikerstesten valideren we onze ontwerpbeslissingen, identificeren we pijnpunten en verfijnen we de gebruikersinterface voor een optimale ervaring.

We laten de aannames achterwege

Voordat er ook maar één regel code wordt geschreven, voeren we diepgaande haalbaarheidsstudies uit. Dit omvat het analyseren van de technische, financiële en operationele aspecten van een project, waardoor een duidelijke routekaart voor de ontwikkeling ontstaat. Om op te vallen in een druk digitaal landschap, voeren wij een grondige marktanalyse uit. Dit omvat het bestuderen van concurrenten, het identificeren van trends en het identificeren van kansen, zodat wij het product succesvol kunnen positioneren.

Benieuwd wat we voor voor jou kunnen doen?

Wij beschouwen onze klanten als partners in het onderzoeksproces, waarderen jouw inbreng en zorgen voor een gezamenlijke aanpak van de besluitvorming. Ons onderzoek is gericht op innovatieve oplossingen waarmee software zich kan onderscheiden. Plan vandaag nog een vrijblijvend gesprek in of neem contact met ons op om te bespreken hoe we jou het beste kunnen helpen.

Kunnen we met je meedenken?

Jan Gerard Snip - Founder