Veilig programmeren en ontwikkelen

Ook tijdens de realisatie van de een applicatie speelt beveiliging een rol. Veilig programmeren is tijdens de ontwikkeling belangrijk en voorkomt ook problemen na lancering.

Neem contact met ons op
Ruby On Rails Support
Java Support

Bij Sping staat het veilig programmeren en ontwikkelen van applicaties hoog op de agenda.

Bij Sping bouwen we alles in onze eigen beveiligde omgeving. Ongeacht of we Java, Ruby on Rails of PHP als programmeertaal gebruiken. Zo weten we zeker dat we altijd veilig programmeren.

Naast de technische middelen (beveiligde verbindingen & backups) besteden we bij Sping ook veel aandacht aan onze interne processen (kwaliteit) en procedures om de veiligheid van applicaties en toegang tot code en data te garanderen. We hebben veel klanten die dat van ons verwachten vanuit oogpunt van certificering en regelgeving. Denk bijvoorbeeld aan de wetgeving omtrent Meldplicht Datalekken.

Ook speelt veiligheid een belangrijke rol in keuzes die we maken voor de applicatie. Sommige half fabrikaten zijn gevoeliger voor aanvallen van buitenaf. Indien daar sprake van kan zijn bouwen we deze onderdelen uiteraard zelf. We werken alleen met partners die we vertrouwen en ervaring mee hebben. Zo voorkom je problemen in de toekomst.

Voor meer informatie over onze strategie omtrent veilig programmeren en applicatie ontwikkeling  kun je uiteraard contact met ons opnemen. Onze experts staan je graag te woord.


Bedrijven kunnen vertrouwen op de brede expertise en kundigheid van Sping

Ondernemende bedrijven stellen hogere eisen op gebied van applicatie ontwikkeling,- integratie en support. Een standaard oplossing voldoet dan vaak niet of onvolledig. Op dat moment kunnen bedrijven vertrouwen op de brede expertise en kundigheid van Sping. Ook wanneer je al een applicatie hebt draaien en deze gecontroleerd wilt hebben of support voor wilt hebben dan is Sping jouw applicatie partner.

Ook met ons samenwerken?

Neem contact met ons op