Technisch Projectmanager/Digital Project Lead

We doen bij Sping uitdagende projecten. Om de realisatie hiervan in goede banen te leiden zijn wij op zoek naar een Technisch Projectmanager/Digital Project Lead.

Zoals je al hebt gelezen gaat en groeit Sping hard op dit moment. We doen steeds grotere en gavere projecten. Kortom: in onze missie om voor onze klanten hun partner te zijn op gebied van “Digital Product Innovation” zijn we goed op weg.

Aan de gebruikerskant ogen onze producten simpel en eenvoudig in gebruik, maar daaronder schuilt vaak een complexe technische architectuur met de nodige integraties.

De totstandkoming van deze producten is een mooi staaltje vakmanschap en interactie tussen onze klanten en designers, UX-ers, developers en engineers.  Om dit allemaal in goede banen te leiden op gebied van team, techniek, planning en budget zijn wij op zoek naar een Technisch Projectmanager.

Wat kan je verwachten in een rol als Technisch Projectmanager?

Samenwerking met bijzondere klanten en een hoogopgeleid team van professionals. Onze projecten gaan over Digital Product Innovation en zitten vol met technische uitdagingen en innovaties.

Je wordt betrokken bij het vormgeven van de projecten als deze nog in de kinderschoenen staan. Je voert gesprekken met klanten over de technische impact en strategie voor realisatie. Voorafgaand aan de sprint ben je sparringpartner voor de productowner, of deze rol nu wordt vervuld door de klant of ‘by proxy’ door iemand van ons. Je hebt een belangrijke bijdrage bij de totstandkoming van de sprintplanning en resourcing van het team.

Tijdens de sprints project bewaak je de voortgang, (technisch) inhoudelijke aspecten, budget en planning van de sprint en ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het team en vraagbaak voor team en klant. Buiten de projecten wordt je betrokken bij initiatieven voor de verbeteringen binnen Sping, of beter nog: die initieer jij zelf.

Wat wij belangrijk vinden?

 1. Jou. Jij moet met jouw achtergrond, ervaring, ideeën en ambities goed passen bij het DNA en ambities van Sping.
 2. Onze klanten. Dit zijn onze partners met wie we een langdurige samenwerking aangaan om hun ideeën, doelen en ambities te realiseren. Jij speelt daar een cruciale rol in, bent een uithangbord voor de kwaliteit van proces en product een ambassadeur van onze cultuur.
 3. Door jouw opleiding en werkervaringen beschik je over de juiste technische en sociale skills om bij een web/mobile developmentbureau dingen voor elkaar te krijgen met een team van mensen. Heb je ervaring met agile software-development en/of een rol als SCRUM-master: cool!
 4. Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Jij bent een prettige en toegankelijke gespreks- en sparringspartner. Kan technische complexiteit binnen projecten vertalen naar begrijpelijke overwegingen en keuzes voor onze klanten en deze verantwoorden.
 5. In jouw team(s) straal je rust en senioriteit uit, weet de juiste teamspirit te bewerkstelligen en schakel je makkelijk tussen proces, inhoud en techniek. Je weet heel goed de verwachtingen te managen en snapt dat mensen leren door het krijgen van verantwoordelijkheid.
 6. Agile development is geen vrijbrief om planning en budget los te laten. Ook die moet worden verantwoord. Jij weet goed te opereren met deze constraints.
 7. Geen must, maar ook al mag het stiekem niet…soms maak jij jouw handen wel eens vuil maken aan het coden van een Proof-of-Concept.

Wat we je bieden

 1. De leukste werkplek, in ons unieke kantoor in het centrum van Delft.
 2. Een thuishaven. Wij doen onze projecten voornamelijk vanuit ons kantoor in Delft.
 3. Te gekke collega’s.
 4. Gave projecten met de nieuwste platform, web en mobiele technologieën.
 5. Een goed salaris én secundaire voorwaarden.

Maar ook…

 1. Flexibel in werkdagen, werktijden en thuiswerken.
 2. Fantastische koffie.
 3. Papa of Mamadag? Geen probleem.
 4. Makkelijk bereikbaar met het OV. We zitten vlakbij Station Delft.
 5. Gek op tafelvoetbal, tafeltennis, drones, nerf-guns, gadgets.
 6. Demo-dinsdagen met de nieuwste technieken, projecten (Sharing is Caring).
 7. Bedrijfsuitjes en borrels.

Elke Wizard heeft unieke krachten, wat zijn die van jou?

Vertel ons wie je bent, wat je kunt en waarom je een Wizard bent!