Digital Project Lead

Bij Sping werken we aan de nieuwste Digitale Product Innovaties. Als project lead ben jij degene die dit in goede banen leidt op gebied van team, techniek, planning en budget.

FULL TIME – DELFT

De baan

Sping is een digitaal bureau met diverse klanten: grote corporates en kleine tech-startups. Ze hebben echter 1 ding gemeen: Sping is hun partner voor digitale productontwikkeling. We creëren hun productstrategie, verzorgen het ontwerp en  doen de ontwikkeling tot en met operationele ondersteuning. We creëren digitale ervaringen en gebruiken daarvoor alle digitale platformen die denkbaar zijn.

Ons groeiende team heeft behoefte aan een ervaren digital project lead die projecten kan vormgeven en bewaken wat beteft planning, budget en bemensing.

Je wordt betrokken bij het vormgeven van de projecten als deze nog in de kinderschoenen staan. Je voert gesprekken met klanten over de technische impact en strategie voor realisatie. Voorafgaand aan de sprint ben je sparringpartner voor de productowner, of deze rol nu wordt vervuld door de klant of ‘by proxy’ door iemand van ons. Je hebt een belangrijke bijdrage bij de totstandkoming van de sprintplanning en resourcing van het team.

Tijdens de sprints project bewaak je de voortgang, (technisch) inhoudelijke aspecten, budget en planning van de sprint en ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het team en vraagbaak voor team en klant. Buiten de projecten wordt je betrokken bij initiatieven voor de verbeteringen binnen Sping, of beter nog: die initieer jij zelf.

Dit was een korte samenvatting van onze behoeftes, daarover vertellen we graag meer, maar eerst laten we graag weten waarom Sping zo leuk is om bij te werken.

1. We maken producten die echt impact hebben

Zo zijn we bijvoorbeeld trots op de volgende projecten:

 • We voorkomen dat iemand in een lawine terecht komt met Augmented Reality (SnoPro)
 • We hebben één van de grootste catalogussen gecreëerd voor tweedehands Vinyl (VinylExpress)
 • Burgers kunnen via een beveiligde app met video aangifte doen (Politie)
 • Het delen van auto’s en bedrijfsmiddelen maken we toegankelijk voor iedereen (Share2Use)
 • Bel naar elk nummer in elk land voor een vast bedrag via internetverbinding (TALK360)

 

2.  Bij Sping is het nooit saai, we hebben voor elk wat wils.

We hebben vele diverse projecten en klanten. Hierdoor kijken we samen wat het beste past bij jouw behoefte. Wil je liever een langere tijd diepgang zoeken bij 1 klant, of juist veel wisselende klussen? Laat het ons weten. Daarnaast maken we responsive websites, mobile apps, VR applicaties en vele andere vormen van digitale producten. We werken aan consumentenapplicaties (B2C), maar ook B2B- en interne platformen.

3. Klein maar fijn!

Met 22 wizards over de vloer zijn we klein genoeg is er weinig hiërarchie of overbodige meetings. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid, maar dat moet je ook aankunnen. Daarom zoeken we alleen naar de allerbesten!

VinylExpress

Your source for great records since 1973.

ANWB Digikluis

The convenience of 1 call when robbed or lost.

Aangifte op afstand

When the police station is not around the corner.

Share2Use

Sharing platform for cars and other company assets.

Okay, herken jij je in het volgende lijstje?

 

 • Universitair werk- en denkniveau.
 • Jij moet met jouw achtergrond, ervaring, ideeën en ambities goed passen bij het DNA en ambities van Sping.
 • Jij bent een uithangbord voor de kwaliteit van onze processen en producten. Een ambassadeur van onze cultuur.
 • Door jouw opleiding en werkervaringen beschik je over de juiste technische en sociale skills om bij een web/mobile developmentbureau dingen voor elkaar te krijgen met een team van mensen. Heb je ervaring met agile software-development en/of een rol als SCRUM-master: pré! Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Jij bent een prettige en toegankelijke gespreks- en sparringspartner. Kan technische complexiteit binnen projecten vertalen naar begrijpelijke overwegingen en keuzes voor onze klanten en deze verantwoorden. In jouw team(s) straal je rust en senioriteit uit, weet de juiste teamspirit te bewerkstelligen en schakel je makkelijk tussen proces, inhoud en techniek.
 • Je weet heel goed de verwachtingen te managen en snapt dat mensen leren door het krijgen van verantwoordelijkheid. Agile development is geen vrijbrief om planning en budget los te laten. Ook die moet worden verantwoord.
 • Jij weet goed te opereren met deze constraints. Geen must, maar ook al mag het stiekem niet…soms maak jij jouw handen wel eens vuil maken aan het coden van een Proof-of-Concept.

Als je het leuk hebt bij Sping, volgt de rest vanzelf

Jan Gerard Snip – Chief Enthusiasm Officer

Interesse?

Heb jij de hersens, vaardigheden en motivatie?

Solliciteer dan via onderstaand formulier!

De ‘perks’ van Sping

 1. Fantastisch kantoor in hartje Delft
 2. Competitief salaris dat past bij je ervaring
 3.  Een permanent contract na slechts 6 maanden
 4.  Compensatie voor telefoongebruik
 5. Een MacBook Pro 15″ en alle software die je nodig hebt
 6. Pensioen plan via Sping
 7. Professionele ontwikkeling (cursussen, events, etc.)

Diensten

Wij zijn gespecialiseerd in digitaal productontwerp, strategie en implementatie. We richten ons op het bieden van een uitstekende gebruikerservaring en 24/7 ondersteuning.

Cases

Wij hebben diverse klanten: grote corporates en kleine tech-startups. Ze hebben echter 1 ding gemeen: Sping is hun partner voor digitale productontwikkeling. Zie zelf waar we onze klanten zo blij mee maken.

Copy link
Powered by Social Snap