Start-up development

Wij zijn dol op ondernemers met goede internet of telecom ideeën en zetten ons netwerk in om jouw idee van de grond te krijgen.

Start-up development: jouw idee realiseren

Jij bent die innovatieve ondernemer met dat goede idee. Wij zijn jouw partner om je droom werkelijkheid te maken. Door het organiseren van financiering, senior ondernemerschap of het leveren van hoogwaardige kennis en IT-ontwikkeling op het gebied van Telecom of Internet.

Sping kan jou helpen met het businessplan en het in de markt zetten van je product of dienst. Jij wordt via ons in contact gebracht met een uitgebreid professioneel netwerk van banken, private investeerders of investeringsmaatschappijen.

Innoveren, waarde creëren en plezier hebben

De filosofie van Sping is dat wij graag een langdurige relatie opbouwen met ondernemers en dat daarbij de openheid en samenwerking voorop staan. Door transparantie en openheid weten we beiden van tevoren waar we aan toe zijn. Meerdere malen is Sping succesvol ondernemingen gestart. We kennen daarom de ups en downs van een startende onderneming. Onze drie belangrijkste drijfveren zijn innoveren, waarde creëren en plezier hebben.

Onze criteria

Om in een volgende venture te stappen hanteert Sping een aantal criteria waaraan de ondernemer(s) of onderneming moet voldoen:

  1. “Echte” ondernemers / ervaren management team met ambitie, realiteitszin en toewijding
  2. Innovatieve, schaalbare en robuuste technologie en producten
  3. Duidelijke waardepropositie en ‘go-to-market’ strategie
  4. Realistisch en schaalbaar business model (liefst ook internationaal)
  5. Snelgroeiende markt
  6. Onderscheidend vermogen
  7. Mogelijkheid tot sluiten van strategische partnerships
  8. Relatie met internet en/of telecom
  9. Prettige, open samenwerking met ondernemers

Klaar om samen met ons de uitdaging aan te gaan?

Samen maken we van jouw idee een succesvolle onderneming.