Share2Use en Sping realiseren Car Sharing concept voor Hyundai

Met veel trots kunnen we jullie eindelijk vertellen waar opdrachtgever Share2Use en wij deze zomer zo keihard gewerkt aan hebben: het bouwen van Hyundai’s (wereldwijd) eerste car sharing initiatief in Amsterdam.

Share2Use platform motor achter concept

‘s Avonds nog even de stad in, maar je hebt geen zin om de bus te nemen? Dan pak je toch gewoon een Hyundai IONIQ Electric! Dankzij het Car Sharing-project dat Hyundai vind je ze binnenkort op elke straathoek in Amsterdam. Een prachtig project wat technisch mogelijk wordt gemaakt door het carsharing platform van Share2Use.

Share2Use

Sping is als sinds eind 2015 actief betrokken bij de apps, platformontwikkeling, integraties en IT-support. Vlak voor de zomer werden wij door hen uitgedaagd dit prestigieuze project aan te gaan.

Bijzonder blij met Sping

Hoewel wij nog volop werken aan de afronding van de laatste ontwikkelingen is Share2Use nu al bijzonder blij met de door Sping ontwikkelde IONIQ car sharing apps.  “Met informatie over beschikbaarheid, bereik en een registratieflow waarin ook foto’s van rijbewijs geupload worden (en gecheckt) is het onvoorstelbaar wat er in 2 maanden aan nieuwe functionaliteit op ons platform is gebouwd”, aldus CEO Marco Boender.

..onvoorstelbaar wat er in 2 maanden aan nieuwe functionaliteit op ons platform is gebouwd - Marco Boender (CEO)

marco_boender

Video: zo werkt IONIQ Car Sharing

Over de Hyundai IONIQ

De Hyundai IONIQ Electric heeft een actieradius van 280 kilometer (NEDC) en biedt ruimte aan vijf personen én hun bagage. Vanaf 5 oktober kunnen Amsterdammers en bezoekers gebruik maken van één van de 100 IONIQ’s om tegen een zeer lage prijs (maximaal 25 cent per minuut) hun rondjes door de hoofdstad en ver daarbuiten te maken.

ioniq ams

Meer weten over Sping?