Sping: Pro-actief in Applicatie beveiligen

Wil jij je applicatie beveiligen maar weet je nog niet precies hoe? Sping heeft hier jarenlange ervaring mee en kan je hierbij ondersteunen.

Neem contact met ons op

Pro-actief je applicatie beveiligen is de beste strategie om problemen te voorkomen.

Beter voorkomen dan genezen. Dit bekende gezegde gaat ook op als je je applicatie wilt beveiligen. Een applicatie bij aanvang goed beveiligen is niet per se ingewikkeld. Een applicatie veilig houden vraagt echter om actuele kennis en een beveiligingssysteem dat meegroeit met de laatste ontwikkelingen.

Bij Sping beheren we veel complexe en informatiegevoelige applicaties. Om die reden zijn onze experts constant bezig met de laatste ontwikkelingen. Wij houden pro-actief de ontwikkeling in de gaten van de mobiele platformen. Elke kleine en grote release van iOS of Android biedt weer nieuwe mogelijkheden en dicht ook security issues. Op je Op deze manier zijn we niet reactief maar pro-actief. Dit is een eigenschap waar al onze klanten op meeliften.

 

Voor meer informatie om je applicatie te beveiligen kun je uiteraard contact met ons opnemen. Onze experts staan je graag te woord.


Bedrijven kunnen vertrouwen op de brede expertise en kundigheid van Sping

Ondernemende bedrijven stellen hogere eisen op gebied van applicatie ontwikkeling,- integratie en support. Een standaard oplossing voldoet dan vaak niet of onvolledig. Op dat moment kunnen bedrijven vertrouwen op de brede expertise en kundigheid van Sping. Ook wanneer je al een applicatie hebt draaien en deze gecontroleerd wilt hebben of support voor wilt hebben dan is Sping jouw applicatie partner.

Ook met ons samenwerken?

Neem contact met ons op