ANWB Digikluis

Met slechts één telefoontje al je bankpassen en telefoon blokkeren bij verlies of diefstal.

ANWB Digikluis

Bankpassen en telefoons blokkeren in de digitale kluis van de ANWB

Met één telefoontje naar de ANWB Alarmcentrale kun je direct al je geregistreerde passen en telefoons laten blokkeren als dit in geval van diefstal of vermissing noodzakelijk is. Een concept van Sping.

Met een gerust gevoel op reis

Iedereen kent dat gevoel van paniek en angst wanneer je op vakantie je portemonnee of tas met je mobiele telefoons, paspoorten en bankpassen kwijtraakt. Wat volgt is een onoverzichtelijke lijst aan acties om zaken te blokkeren of instanties te informeren. En dat ten koste van je welverdiende vakantie.

Samen met onze deelneming redDog hebben wij al diverse innovatieve concepten rondom reisverzekeringen bedacht en ontwikkeld. Zo ook de Digikluis.

Meer dan een rendabele business case

Het grote ongemak bij het verliezen van persoonlijke eigendommen is ANWB niet onbekend. Het digikluisconcept sprak de ANWB dan ook meer dan aan. Bovendien past het naadloos bij de missie en visie van de ANWB.

Een lidmaatschap dat bijdraagt aan een gevoel van veiligheid en het ontzorgen voor klanten, gecombineerd met een efficiënte afhandeling in de backoffice bleek ook een meer dan rendabele business case.

Met slechts één telefoontje alles geregeld

In de Digikluis kunnen ANWB-klanten veilig en eenvoudig bankpassen, credit cards en mobiele telefoons registreren. Bij verlies of diefstal kunnen zij met één telefoontje naar de ANWB Alarmcentrale direct alle geregistreerde passen en telefoons laten blokkeren. Zo gaan zij altijd met een gerust gevoel op reis!

Support

Naast de (door)ontwikkeling van het Digikluis-concept en leveren wij de ANWB ook 24×7 support.

ANWB Digikluis scherm

Ook een klantgerichte oplossing?

Bel direct x