Samen sta je sterk

Lees hier met welke toonaangevende organisaties wij partnerships gesloten hebben.

Commerce Operating System

Spryker

Met steeds complexere klantreizen en een groeiende verscheidenheid aan apparaten helpt Spryker bedrijven commerce platformen te ontwikkelen voor voor klanten via elk denkbaar contactpunt: online shop, mobiele apps, Internet of Things, Blockchain, chatbot en spraakintegraties. 

Spryker is een snelgroeiende commerce speler. Het Spryker Commerce OS maakt snelle en flexibele innovatie mogelijk en loopt voorop in modulaire, headless en API-gebaseerde commerce. Sping is Spryker Solution Partner.

Cloudcomputing platform

Amazon Web Services

Als APN-technology partner van Amazon krijgt Sping technische (en commerciële) voordelen en daarmee ook beter inzicht in de hele reikwijdte van het aanbod van AWS. Daarmee kunnen wij ons nog beter onderscheiden voor onze klanten om hun applicaties te implementeren op, of bestaande apps te migreren naar de cloud van Amazon Web Services.

Security partner

Guardian360

Guardian360 helpt ons bij het ontzorgen van onze klanten met betrekking tot security. Via een quickscan kunnen onze klanten eventuele kwetsbaarheden in hun systeem of webapplicatie ontdekken die wij vervolgens voor ze kunnen verhelpen. Zo voldoet de software aan de strenge Europese veiligheidsstandaarden.

Branchevereniging voor digitale bureaus

Dutch Digital Agencies

Dutch Digital Agencies is de branchevereniging en kennisorganisatie van de beste digitale bureaus. Gezamenlijk vertegenwoordigen we de Nederlandse digitale industrie.

Diensten

Wij zijn gespecialiseerd in digitaal productontwerp, strategie en implementatie. We richten ons op het bieden van een uitstekende gebruikerservaring en 24/7 ondersteuning.

Vacatures

Met 26+ wizards over de vloer zijn we klein genoeg, hebben we geen overbodige meetings en is er weinig hiërarchie. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid, maar dat moet je ook aankunnen. Daarom zoeken we alleen naar de allerbesten!

Copy link
Powered by Social Snap