Samen sta je sterk

Bij Sping werken we samen met de beste bedrijven om over alle expertise te beschikken op gebied van innovatie, ondernemen en techniek.

Onze partners

Bij Sping werken we samen met de beste bedrijven om over alle expertise te beschikken op gebied van innovatie, ondernemen en techniek.

vc

VisionsConnected

VisionsConnected levert video conferencing als een dienst. Een combinatie van video equipment van de top vendor TANDBERG/Cisco, managed diensten en value added softwareapplicaties. Sping is sinds de oprichting in 2007 actief betrokken en levert toegevoegde waarde met technologie, product (door)ontwikkeling en productspecials voor Zorg en Justitie.

Bekijk onze cases voor VisionsConnected

logo

SpingSmart

SpingSmart ontwikkelt informatie- en monitoringsdiensten op basis van sensortechnologie en geografische data. Door het samenvoegen van databronnen en smart technologieën worden zowel de binnen- als buitenomgeving slimmer. Als ‘lean system integrator’ zorgt SpingSmart ervoor dat deze nieuwe innovaties succesvol worden ontwikkeld en geïmplementeerd, zowel op technisch als commercieel vlak. Bezoek de website van SpingSmart.

tenfour

TenFour

In 2005 begint TenFour als breed georiënteerd, all-round IT-bedrijf met de focus op een mix van software ontwikkeling en consultancy. Na veelvuldig gebruik van het Java-platform voor een aantal innovatieve projecten, specialiseert TenFour zich in Java-ontwikkeling. Lees meer op tenfour.nl.

Marviq

Net zoals Sping ontwikkelt Marviq maatwerk oplossingen, vooral op gebied van eCommerce, CMS en Energie. Lees meer op de website van Marviq.

knalblauw

Knalblauw

Knalblauw bouwt de brug tussen technologie en gebruikers voor organisaties in de geo- en ruimtevaartbranche. Als onafhankelijk adviseur helpt Knalblauw om complexe technologie simpel en mooi te maken. Hoe? Door inhoud met presentatie te verbinden en door technische informatie op een heldere manier te structureren. Door het principe van ‘less is more’ toe te passen en te gaan voor beste kwaliteit. Bezoek de website van Knalblauw.

Offroad Apps & Things

Offroad Apps & Things maakt je kleding en uitrusting slim. Door ze uit te rusten met de juiste elektronica en sensoren. En door daar apps voor te ontwikkelen die je informeren, waarschuwen of alarmeren. Zodat je weet wat je NU moet doen. Lees meer op hun website.

Sping Ventures

Sping Ventures helpt ondernemers bij het opzetten van (Tech) Startups.

De filosofie van Sping Ventures is dat zij graag een langdurige relatie opbouwen met ondernemers en dat daarbij de openheid en samenwerking voorop staan. Door transparantie en openheid weten we beiden van tevoren waar we aan toe zijn. Meerdere malen heeft Sping Ventures succesvol ondernemingen gestart.

Sping helpt Sping Ventures bij het leveren van hoogwaardige kennis en IT-ontwikkeling op het gebied van Telecom of Internet.

Lees meer over Sping Ventures

Bel direct x