Startup Development

Wij zijn dol op ondernemers met goede internet of telecom ideeën! We zetten ons netwerk in om jouw idee van de grond te krijgen.

Wij brengen startup development op een hoger niveau. We hebben een frisse blik, stellen de status-quo op de proef en leggen de lat hoger binnen jouw markt. Door grondig onderzoek en een fundamenteel begrip van zowel gebruikers- als bedrijfsbehoeften, creëren wij inzichten en doorbraken die je helpen te identificeren waarop jij je moet focussen. We zullen onze kennis uit andere sectoren gebruiken ter inspiratie voor het bereiken van een hoger niveau.

Startup development: jouw idee realiseren

Jij bent die innovatieve ondernemer met dat goede idee. Wij zijn jouw partner om je droom werkelijkheid te maken. Door het organiseren van financiering, senior ondernemerschap of het leveren van hoogwaardige kennis en IT-ontwikkeling op het gebied van Telecom of Internet.

Sping kan jou helpen met het businessplan en het in de markt zetten van je product of dienst. Jij wordt via ons in contact gebracht met een uitgebreid professioneel netwerk van banken, private investeerders of investeringsmaatschappijen.

Innoveren, waarde creëren en plezier hebben

De filosofie van Sping is dat wij graag een langdurige relatie opbouwen met ondernemers en dat daarbij de openheid en samenwerking voorop staan. Door transparantie en openheid weten we beiden van tevoren waar we aan toe zijn. Meerdere malen is Sping succesvol ondernemingen gestart. We kennen daarom de ups en downs van een startende onderneming. Onze drie belangrijkste drijfveren zijn innoveren, waarde creëren en plezier hebben.

Onze criteria

Om in een volgende venture te stappen hanteert Sping een aantal criteria waaraan de ondernemer(s) of onderneming moet voldoen:

  1. “Echte” ondernemers / ervaren management team met ambitie, realiteitszin en toewijding
  2. Innovatieve, schaalbare en robuuste technologie en producten
  3. Duidelijke waardepropositie en ‘go-to-market’ strategie
  4. Realistisch en schaalbaar business model (liefst ook internationaal)
  5. Snelgroeiende markt
  6. Onderscheidend vermogen
  7. Mogelijkheid tot sluiten van strategische partnerships
  8. Relatie met internet en/of telecom
  9. Prettige, open samenwerking met ondernemers
Cases

Wij hebben diverse klanten, zowel grote corporates als kleine tech-startups. Ze hebben echter 1 ding gemeen: Sping is hun partner voor digitale productontwikkeling. Zie zelf waar we onze klanten zo blij mee maken.

Vacatures

Met 26+ wizards over de vloer zijn we klein genoeg, hebben we geen overbodige meetings en is er weinig hiërarchie. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid, maar dat moet je ook aankunnen. Daarom zoeken we alleen naar de allerbesten!

Copy link
Powered by Social Snap