Chat with us, powered by LiveChat

Oplossingen

Onze development oplossingen gaan van productstrategie tot en met operationele ondersteuning. We creëren digitale ervaringen en gebruiken daarvoor alle digitale platformen die denkbaar zijn.

Multi-sided Platforms

Altijd al een Multi-sided Platform business willen hebben? Wij bouwen het voor je en zorgen dat het blijft werken.

Learn More

Design Sprints

Wil je weten of jouw innovatieve idee ook echt haalbaar is? Valideer je idee binnen 5 dagen met onze Design Sprint oplossing.

Learn More

Support as a Service

Ben je op zoek naar 24/7 support, voor applicaties van derden? Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Learn More

Virtual Reality for Business

Altijd al iets op zakelijk gebied willen doen, maar geen idee hoe je het technisch moet bouwen? Vraag het Sping.

Learn More

Multi-sided Platforms

Veel bedrijven hebben ideëen voor een Multi-sided Platform, maar zijn zelf niet in staat de technologische aspecten hiervoor te verzinnen, laat staan het zelf bouwen van een platform. Voor dit type bedrijven en projecten is Sping de ideale technologische partner.

Design Sprints

Wat krijg je als we samen een Design Sprint doen? Wij faciliteren de Design Sprint en begeleiden het gehele proces van kop tot staart, we leren je alle tools, tips en tricks. Onze designers zullen de volledige journey mappen en prototypes ontwikkelen.

Support as a Service

Na oplevering blijven we je bijstaan door middel van support en houden we de ontwikkelingen op gebied van technologieën, web en apps in de gaten. Zo zorgen wij ervoor dat je app of dienst altijd online en up-to-date blijft en staan wij altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden. Doorontwikkeling of nieuwe functionaliteiten toevoegen kan natuurlijk ook. Voor apps die niet door Sping zijn ontwikkeld bieden we Support as a Service.

Virtual Reality for Business

Binnen het bedrijfsleven gaat VR een steeds grotere rol spelen. Sping volgt de laatste ontwikkelingen op de voet en is dagelijkse met de techniek bezig. Wat is er mogelijk? Wat is er wenselijk? Hoe kunnen we met VR een bijdrage leveren aan de doelstellingen van een organisatie?

Cases

Wij hebben diverse klanten: grote corporates en kleine tech-startups. Ze hebben echter 1 ding gemeen: Sping is hun partner voor digitale productontwikkeling. Zie zelf waar we onze klanten zo blij mee maken.

Vacatures

Met 26+ wizards over de vloer zijn we klein genoeg, hebben we geen overbodige meetings en is er weinig hiërarchie. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid, maar dat moet je ook aankunnen. Daarom zoeken we alleen naar de allerbesten!