Java support en onderhoud

Expert in Java support en 24/7 onderhoud

Heeft jouw Java-applicatie te veel ingewikkelde structuren die niet meer te onderhouden zijn? Ben je bang dat een aanpassing in de code een eindeloze reeks aan bugs triggert? Sping biedt 24/7 Java support op jouw Java applicatie. Wij onderhouden, monitoren en updaten al jouw applicaties.

Java support ervaring

Onze gespecialiseerde Java Wizards hebben jarenlange ervaring in het bouwen en tweaken van Java applicaties. Door deze brede Java kennis kunnen we je altijd helpen bij elk Java probleem of vraagstuk. Je krijgt zelfs direct inzicht in wat er gebeurt in jouw Java applicatie met onze rapportage tooling. Of je applicatie nu bedoeld is voor mobile, web of een ander platform, Sping biedt je een uitweg in het moeilijke landschap van Java.

Zo hielp Sping bij de ontwikkelingen van het online uitzendplatform voor de horeca: Kolibrie Next. Hier kunnen studenten en horeca-ondernemers elkaar vinden. Voor het ontwikkelen van de mobiele app is React Native gebruikt. Dit is een Javascript framework waarmee native Android en iOS apps gemaakt kunnen worden.

Benieuwd naar het resultaat? Lees dan nu de case study.lees de case study

Meer weten over Java support van Sping?

Wil je weten hoe we jou exact helpen met jouw Java applicatie? Vraag dan direct een scan van uw systeem aan, of neem contact op met onze specialisten!

De voordelen van Sping Support

Diepgaande technische kennis

Wij zijn geen helpdeskmedewerkers. Wij zijn ontwikkelaars. Wij beheersen alle talen en tools. Van iOS, Android, Angular, Coffeescript, Ruby on Rails tot Java (en alles ertussenin). Zo kunnen we je altijd helpen met elke applicatie.

Support op maat

Op basis van jouw behoeften stellen we onze dienstverlening samen. Je kiest zelf het beste wat past. 1e, 2e of 3e lijns support, pro-actief of reactief, beschikbaarheid, lead-tijden, onderhoud en de gedetailleerdheid van een rapportage.

Altijd bereikbaar, wereldwijd

Wij werken de klok rond. Dus ook ‘s nachts en in het weekend. Je kan ons slacken, sms-en, bellen of chatten. Wat jouw voorkeur heeft.

Snelle hersteltijden

We garanderen snelle response, diagnose en hersteltijden met onze service-level agreements. Met onze handige tools zijn we altijd bereikbaar en is de status inzichtelijk.

Rapportages en advies

We rapporteren zo gedetailleerd je wilt over onze support activiteiten en acties. Daarnaast geven we advies over ontwikkelingen op het gebied van beheer en veiligheid.

Doorontwikkeling

Natuurlijk houdt het niet op bij support. Wij kunnen je ook helpen met je productontwikkeling van strategie tot development. Waar zitten de knelpunten en hoe pakken we dit aan?