Wij helpen je met AngularJS support en complexe vraagstukken over het AngularJS framework. Onze specialisten hebben ruime ervaring in het ontwikkelen, beheren en onderhouden van applicaties in AngularJS.
Onze specialisten bieden oplossingen voor alle niveaus van AngularJS applicatieontwikkeling. Wij zijn experts in de implementatie en herstructurering van het AngularJS framework. Daarnaast leveren wij 24/7 AngularJS support en zorgen voor een veilige applicatie. Wij nemen zorgen als beveiligings consequenties uit handen en zorgen ervoor dat je applicatie altijd up-to-date is.
AngularJS is een library geschreven in Javascript, waarmee onze Wizards je verwachtingen over snelheid, beschikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid zullen overtreffen. Wij verbeteren Single page applications (SPA) en zorgen voor een duidelijke model-view-controller (MVC) architectuur.
Wil je meer weten over onze AngularJS support of ben je benieuwd naar wat Sping voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op!
Wij zijn geen helpdeskmedewerkers. Wij zijn ontwikkelaars. Wij beheersen alle talen en tools. Van iOS, Android, Angular, Coffeescript, Ruby on Rails tot Java (en alles ertussenin). Zo kunnen we je altijd helpen met elke applicatie.
Op basis van jouw behoeften stellen we onze dienstverlening samen. Je kiest zelf het beste wat past. 1e, 2e of 3e lijns support, pro-actief of reactief, beschikbaarheid, lead-tijden, onderhoud en de gedetailleerdheid van een rapportage.
Wij werken de klok rond. Dus ook ‘s nachts en in het weekend. Je kan ons slacken, sms-en, bellen of chatten. Wat jouw voorkeur heeft.
We garanderen snelle response, diagnose en hersteltijden met onze service-level agreements. Met onze handige tools zijn we altijd bereikbaar en is de status inzichtelijk.
We rapporteren zo gedetailleerd je wilt over onze support activiteiten en acties. Daarnaast geven we advies over ontwikkelingen op het gebied van beheer en veiligheid.
Natuurlijk houdt het niet op bij support. Wij kunnen je ook helpen met je productontwikkeling van strategie tot development. Waar zitten de knelpunten en hoe pakken we dit aan?