Sping als complete partner. Meer dan alleen bouwen!

Wij helpen bedrijven bij de realisatie van hun applicatie maar ook met verbeteringen van apps, online diensten en platformen.

Experts op gebied van agile productdesign en ontwikkeling van apps, online diensten en platformen

Vooral als het complexe materie is. Dat vinden wij juist leuk. Daarom zijn wij Wizards of ICT.

Applicatie ontwikkeling

Eerst denken, dan doen. In een aantal sessies stellen we vast wat jouw wensen en behoeften zijn en hoe jouw processen in elkaar steken. Vanuit onze ervaring en kennis denken we met je mee over de beste oplossing en brengen we een advies uit.

Zo komen we van concept naar een perfect functionerende applicatie. Sping ontwikkelt vernieuwende web en app-oplossingen die nog niet bestaan en technisch lastig te realiseren zijn. Uiteraard met de best mogelijke User Experience.

Door onze flexibele manier van werken is het gedurende het traject ook heel goed mogelijk om bij te sturen en zaken aan te passen. Resultaat: technische en UX-concepten voor de oplossing.

Lees verder

Beheer en Onderhoud

Heb je een applicatie maar geen tijd voor actief beheer en onderhoud? Wij leveren 24×7 support, ook voor applicaties en apps die niet door ons ontwikkeld zijn.

Sping support draait om ontzorgen. Wij geven je applicatie alle aandacht die nodig is om deze stabiel, veilig en up-to-date te blijven. Ook voor third-party apps.

Dankzij onze expertise kunnen we support leveren op vrijwel elke applicatie.

Lees verder

Applicatie beveiliging

Na het bouwen van een applicatie is het belangrijk om je applicatie beveiliging goed op orde te hebben. Ongeacht de complexiteit en functionaliteit van een applicatie is een goede beveiliging enorm belangrijk.

Sping denkt mee om je Applicatie Beveiliging zo goed mogelijk in te richten. Met de juiste beveiliging weet je zeker dat je informatie veilig is voor aanvallen van buitenaf.

Lees verder

Advies en Ondersteuning

Wij zijn dol op ondernemers met goede internet of telecom ideeën. Of je nu advies nodig hebt voor je bestaande web applicatie of een uniek idee voor een mobiele app die je wilt lanceren. Neem vrijblijvend contact op!

Lees verder

Waarom je met ons moet samenwerken?

Met onze expertise ben je pas écht geholpen.

Waarom je met ons moet samenwerken?

Met onze expertise ben je pas écht geholpen.