Officebooking

Zoek en vind gemakkelijk een locatie bij jou in de buurt en check in met de Officebooking app. Goed voor werkgever en werknemer.

Officebooking

Flexwerkplekken managen met een app

Bedrijven die hun medewerkers flexibel laten werken kunnen fors besparen op kantoorkosten, hebben tevredener en productievere medewerkers en leveren een aanzienlijke bijdrage aan een vermindering van het autoverkeer.

Revolutionair verbeteren

Met een visie om werkplekmanagement revolutionair te verbeteren door vernieuwende informatiediensten vond Officebooking in Sping een flexibele partner om deze visie te vertalen naar web en mobile apps.

Wij ontwikkelden de booking engine en de Work-o-Meter apps met o.a. een sfeersensor voor het meten van de beleving. Een bijzonder leuke en agile samenwerking. Naast haar ondernemerschap bleek Jantine ook een getalenteerd functioneel en visueel ontwerpster.

Besparing door meten

Met behulp van de innovatieve apps vinden medewerkers gemakkelijk zelf een vrije werkplek op kantoorlocaties. Ook beschikken ze over de mogelijkheid om de werkplek van collega’s te vinden.

Door nauwkeurige registratie van het werkplekgebruik kan werkplekbezetting worden geoptimaliseerd en besparen bedrijven op ruimtegebruik door de effectieve inzet van thuis- en flexwerkplekken.

officebooking screenshot app2
officebooking screenshots app

Product ontwikkelen onder tijdsdruk?

Gebruikte technieken

iOS0
Android0
Ruby on Rails0
Elasticsearch0
Magic0
Bel direct x