Amazon Web Services

Amazon Web Services is niet zomaar een cloud platform: doordat je alleen betaalt voor wat je verbruikt is de oplossing schaalbaar én betaalbaar. Je kunt op elk gewenst moment de capaciteit van de cloud vergroten of verkleinen, afhankelijk van je behoefte. Daarmee is het platform interessant voor zowel de kleinste ondernemers als multinationals.

Gespecialiseerd in migratie

Wij zijn gespecialiseerd in de migratie vanaf bestaande platforms, wat uitgevoerd wordt door onze gecertificeerde professionals. Eerst bekijken deze professionals de huidige infrastructuur. Daarna kijken ze naar de over te zetten data en hoe het nieuwe Amazon Web Services platform moet worden ingericht. Uiteraard geheel naar eigen wens. Na het inregelen van de software voeren we uitgebreide tests uit en schakelen pas om als alles naar behoren werkt.

Wij werken inmiddels al een aantal jaar met Amazon Web Services voor het ontwikkelen van multi-sided platforms. Je kunt je voorstellen dat je tijdens een migratie – van je bestaande infrastructuur naar AWS – bezoekers hebt op je multi-sided platform. Dat is een waardevol bezoek en die wil je niet kwijt! Dat snappen wij. Onze kracht ligt dan ook in het migreren zonder downtime. Zo ben je verzekerd van een naadloze overgang.

Wil je meer leren over Amazon Web Services?

Productie

We maken gebruik van de volgende Amazon Web Services productie tools: Elasticache, RDS, ElasticSearch Service, EC2, Elastic Block Store, S3, Virtual Private Cloud, VPN en Simple Email Service.

Management

We maken gebruik van de volgende Amazon Web Services management tools: Database Migration Service, Command Line Interface, CloudWatch, Certificate Manager en Identity and Access Management

Nieuw business idee?

Kom langs voor een kopje koffie!

Support as a Service

BI & Analyses

Conversion Rate Optimisation

Klaar voor de volgende stap?

LEARN

BUILD

Copy link
Powered by Social Snap