Ruby on Rails (RoR) Support

Heb jij een web- of mobiele applicatie in RoR, maar heb je geen tijd, mensen of middelen voor actief beheer en onderhoud?

Experts in Ruby-on-Rails onderhoud en monitoring

Sping Ruby on Rails Support zorgt ervoor dat je Ruby on Rails applicatie zorgeloos blijft draaien en stabiel, veilig en up-to-date is. Waar nodig zorgt Sping voor een laatste update op Ruby. We zijn 24/7 bereikbaar voor jouw vragen en dankzij onze Ruby on Rails rapportages blijf je op de hoogte.

Heb je geen ondersteuning (meer) voor je Ruby on Rails software die elders of door freelancers is ontwikkeld? Vragen jouw klanten garanties voor continuïteit of compliancy. Geen probleem: Sping levert support, beheer en monitoring ook op rails applicaties ontwikkeld door derden.

Controleer direct of jouw applicatie een update nodig heeft of aan de veiligheidseisen voldoet. Vraag via onderstaand formulier een scan aan.

Vraag direct een RoR Supportscan aan

De voordelen van Sping Ruby on Rails Support

Diepgaande technische kennis

Wij zijn geen helpdeskmedewerkers. Wij zijn ontwikkelaars. Wij beheersen alle talen en tools. Van iOS, Android, Angular, Coffeescript, Ruby on Rails tot Java (en alles ertussenin). Zo kunnen we je altijd helpen met elke applicatie.

Support op maat

Op basis van jouw behoeften stellen we onze dienstverlening samen. Je kiest zelf het beste wat past. 1e, 2e of 3e lijns support, pro-actief of reactief, beschikbaarheid, lead-tijden, onderhoud en de gedetailleerdheid van een rapportage.

Altijd bereikbaar, wereldwijd

Wij werken de klok rond. Dus ook ‘s nachts en in het weekend. Je kan ons slacken, sms-en, bellen of chatten. Wat jouw voorkeur heeft.

Snelle hersteltijden

We garanderen snelle response, diagnose en hersteltijden met onze service-level agreements. Met onze handige tools zijn we altijd bereikbaar en is de status inzichtelijk.

Rapportages en advies

We rapporteren zo gedetailleerd je wilt over onze support activiteiten en acties. Daarnaast geven we advies over ontwikkelingen op het gebied van beheer en veiligheid.

Doorontwikkeling

Natuurlijk houdt het niet op bij support. Wij kunnen je ook helpen met je productontwikkeling van strategie tot development. Waar zitten de knelpunten en hoe pakken we dit aan?

Diensten

Wij zijn gespecialiseerd in digitaal productontwerp, strategie en implementatie. We richten ons op het bieden van een uitstekende gebruikerservaring en 24/7 ondersteuning.

Vacatures

Met 26+ wizards over de vloer zijn we klein genoeg is er weinig hiërarchie of overbodige meetings. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid, maar dat moet je ook aankunnen. Daarom zoeken we alleen naar de allerbesten!

Copy link
Powered by Social Snap