Design & UX

Sping en UX Design

Wij hebben de skills om jouw productstrategie tastbaar te maken nadat deze is bepaald. Ideeën worden vertaald naar features, interacties en visuele elementen. Binnen onze UX Design dienstverlening creëren we in hoog tempo om snel ideeën te testen en oplossingen te definiëren die passen bij jouw doelen.

Als eerste gaan onze wizards aan de slag met het maken van wireframes waarin alle functionaliteiten op een gebruiksvriendelijke manier worden verwerkt. De wireframes bevatten nog geen kleur of tekst, maar maken wel de technische structuur van jouw product inzichtelijk. Samen met jou nemen we alles door en verwerken we jouw feedback, waarna we de wireframes vertalen naar een visueel ontwerp.

UX Design betekent testen

Een van de groots gemaakte fouten is te denken dat wat jij fantastisch vind, ook het beste zal werken voor jouw gebruikers. Helaas werkt het niet zo en daarom testen we alles wat we maken. Op deze manier zorgen we ervoor dat we verder gaan met dat wat daadwerkelijk het beste werkt. We voeren tests uit op verschillende onderdelen van het design, totdat we tot het beste resultaat komen.

Onze UX Design dienstverlening is opgesplitst in 5 fasen:

Fase 1: Understand

Het begrijpen van jouw organisatie, KPI’s, stakeholders, concurrenten en mogelijkheden.

Fase 2: Diverge

De brainstormfase. Komen met zoveel mogelijk ideeën voor de juiste richting en oplossingen.

Fase 3: Decide

Beslissen van de richting en welke van de ideeën uitgewerkt zal gaan worden tot oplossing.

Fase 4: Prototype

Het creëren van een prototype-oplossing die gebruikt zal worden voor tests met gebruikers.

Fase 5: Validate

Kennis opdoen uit de gedane tests en deze informatie gebruiken voor verdere optimalisaties.

Cases

Wij hebben diverse klanten, zowel grote corporates als kleine tech-startups. Ze hebben echter 1 ding gemeen: Sping is hun partner voor digitale productontwikkeling. Zie zelf waar we onze klanten zo blij mee maken.

Vacatures

Met 30+ wizards over de vloer zijn we klein genoeg, hebben we geen overbodige meetings en is er weinig hiërarchie. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid, maar dat moet je ook aankunnen. Daarom zoeken we alleen naar de allerbesten!