Agile Development

Sping en Agile Development

Strategie, concept en ontwerp gereed? Daarna volgt de realisatie: ontwikkeling! We werken Agile. Dat houdt in dat we eerst stapsgewijs toewerken naar een Minimum Viable Product (MVP) waarmee je live kunt. Daarna gaan we door op basis van behoefte, feedback en business value. Zo komen we met elkaar tot het best mogelijke resultaat, zowel technisch als visueel, passend bij planning en budget.

Wij maken gebruik van bekende open-source technologieën. Wij zijn een platform-onafhankelijk bedrijf dat voor elke opdracht een optimale mix van de juiste tools kiest: geen technische lock-in en geen licentiekosten. Jij bezit de code en het intellectueel eigendom, wij bouwen het product.

Waarom kiezen voor Agile Development?

Een belangrijk voordeel van Agile Development is de mogelijkheid om heel snel te kunnen inspelen op verandering. De term Agile staat o.a. voor flexibel en aanpasbaar. Tijdens elk project veranderen de omstandigheden, inzichten en ideeën. Met Agile Development spelen wij in op deze veranderingen en dankzij de sprints die tijdens het Agile Development proces plaatsvinden komen we sneller tot een beter resultaat.

Sprint 0

Opstellen (Digitale) Strategie, Design en Technologie roadmap. Definitie Minimum Viable Product.

Sprint 1

Plan, design, bouw, test, uitrol, evaluatie en review.

Sprint 2, 3, etc.

Plan, design, bouw, test, uitrol, evaluatie en review.

Cases

Wij hebben diverse klanten, zowel grote corporates als kleine tech-startups. Ze hebben echter 1 ding gemeen: Sping is hun partner voor digitale productontwikkeling. Zie zelf waar we onze klanten zo blij mee maken.

Vacatures

Met 30+ wizards over de vloer zijn we klein genoeg, hebben we geen overbodige meetings en is er weinig hiërarchie. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid, maar dat moet je ook aankunnen. Daarom zoeken we alleen naar de allerbesten!