Mobile app development

Mobile App Development

Wij helpen bedrijven bij mobiele innovatie. We zijn een betrouwbare digitale partner en denken mee in jouw digitale strategie. Onze in-house iOS en Android ontwikkelaars ontwerpen en bouwen native apps met oog voor gebruikerservaring en toekomstbestendigheid. Onze cases variëren breed van car-sharing platforms tot payroll apps die werknemer en opdrachtgever dichter tot elkaar brengen. Bekijk ons uitgebreide portfolio met variërende cases.

Er komt een hoop kijken bij het laten maken van een mobiele app, dat begrijpen wij als geen ander. Daarom schreven we er al een artikel over waar je aan moet denken voor je een app laat maken. Natuurlijk staan wij voor je klaar om hierbij te helpen en gaan we graag met je aan tafel om de mogelijkheden te bespreken.

De technologieën die wij gebruiken

Er is geen kant-en-klare oplossing voor het ontwikkelen van apps en dat weten we bij Sping. Daarom zorgen wij voor op maat gemaakte oplossingen. Wij gebruiken de beste technologie die aansluit de wensen van je app. Zoals:

  • Backend: Ruby, NodeJS & Firebase
  • iOS: Swift
  • Android: Java & Kotlin
  • Cross-platform: React Native

Wij maken Multi-Sided Platforms voor:

Fetch Car Sharing | Marco Boender, Chief Sharing Officer

“Waar Sping het verschil maakt is dat ze ondanks de korte ontwikkeltijd toch vragen bleven stellen en aannames bleven challengen. Dat heeft een betere oplossing opgeleverd dan dat we zelf hadden kunnen verzinnen.”

Fetch Car Sharing

Wij hebben voor Fetch een app gebouwd en vormgegeven geheel in lijn met hun nieuwe huisstijl. Met Fetch car sharing kan je in Amsterdam één van de honderd deelauto’s huren via de Fetch app.

Kolibrie Payroll

Kolibrie verwerkt per jaar meer dan 10.000 aanmeldingen. Deze moesten stuk voor stuk met de hand verwerkt worden. Met de app voor medewerkers die we met Kolibrie hebben gemaakt is het registreren van een werknemer nu 40x sneller!

Onze blogs over App Development

Mobiele app of strategie? Ik help je graag op weg!

Jochem van Engers

Head of UX and Strategy
+31 6 20 41 77 20
j.vanengers@sping.nl

Copy link
Powered by Social Snap