Spryker

 

De toekomst van Digital Commerce

Wat doet Spryker?

Spryker Commerce OS is een state-of-the-art modulair platform om jouw maatwerk commerce oplossing mee te bouwen. Het maakt snelle en flexibele innovatie mogelijk en loopt voorop in modulaire, headless en API-gebaseerde commerce.

Met steeds complexere klantreizen en toenemende hoeveelheid apparaten helpt Spryker bedrijven interactie te houden met klanten via elk denkbaar contactpunt: online shop, mobiele apps, Internet of Things, Blockchain, chatbot en spraakintegraties. Spryker biedt voor deze bedrijven een antwoord.

Sping is Spryker Solution Partner.  Lees hier waarom.

Meer informatie over Spryker

Wanneer kies je voor Spryker Commerce OS?

Ben je een (middel)groot, ambitieus (omnichannel)bedrijf of een snelgroeiende marktplaats? In diverse industrieën kiezen bedrijven voor Spryker als Commerce Oplossing voor replatforming en innovatie. Als jij jezelf herkent in de volgende punten is Spryker misschien wel jouw oplossing:

  • Het huidige commerce platform vertoont gebrek aan performance, snelheid en flexibiliteit.
  • Het duurt te lang en wordt te complex om veranderingen door te voeren op het huidige platform.
  • Er is behoefte aan een MVP-benadering waarbij de keuze voor functionaliteit en innovatie wordt gedreven door data, hypothese en A/B testing.

Spryker is geen off-the-shelf shop en daarmee ook niet voor ieder bedrijf geschikt. Het is een framework/OS wat diepgaande technische ondersteuning vereist voor ontwikkeling, implementatie, integraties en configuratie. Deze kan belegd worden binnen jouw eigen organisatie, maar natuurlijk ook in samenwerking een ervaren digitale partner zoals Sping. Op dat moment wordt het een van de krachtigste e-commerceplatforms die er is om gepersonaliseerde klantervaringen te creëren.

De voordelen van Spryker Commerce OS

Modulair Innovative

Met circa 600+ modules bouw je een e-commerce platform dat schaalt rond je bedrijf. Dit vergroot de flexibiliteit, time-2-market en controle om een op maat gemaakt e-commerceplatform. Het systeem kan dus eenvoudig worden uitgebreid, waarbij nieuwe functies snel en kostenefficiënt worden geïmplementeerd. 

Performance

Gegevens over bestellingen, voorraad en honderden andere gerelateerde gebeurtenissen worden asynchroon en onafhankelijk uitgewisseld, waardoor knelpunten in het systeem worden weggenomen. Individuele modules zijn niet afhankelijk van andere processen om hun werk te voltooien.

Data Driven

Het meten en analyseren van gebruikersgedrag en het optimaliseren van conversie is essentieel geworden. Als basis voor business intelligence biedt Spryker een geïntegreerd datawarehouse dat alle gegevens uit verschillende gebieden verzamelt voor verdere analyse. Daarbij integreert Spryker eenvoudig met toonaangevende (web)analytics tools.

Customer Centric and Personalized

De combinatie van een headless/API-first architectuur en de manier waarop gegevens worden verwerkt, zorgt ervoor dat elke bezoeker een gepersonaliseerde ervaring krijgt. Het Spryker Commerce OS is geschikt voor responsive websites, mobiele apparaten en mobiele native apps.

Een voorbeeld van een Spryker oplossing

Lekkerland | Rainer Breidenbach, hoofd Digital Product Management

“Het herhaaldelijk uitbreiden van een dergelijk monolithisch systeem is verwant aan het
kopen van een auto – en er een vrachtwagen van te maken. En in de toekomst zou het
voertuig ook moeten kunnen drijven en vliegen.”

Een voorbeeld van een Spryker klant is Lekkerland. Lekkerland biedt maximaal gemak voor klanten: het kost slechts een paar klikken om door de B2B-kassa te komen. Lekkerland is een specialist voor on-the-go consumptie in Europa. Klanten van Lekkerland zijn o.a. tankstations, kiosken en quick-service restaurants.

Spryker Commerce OS: zo zit het in elkaar.

In het kort. De architectuur van Spryker is gebaseerd op een strikte scheiding van back-end en front-end apps. De laatste kunnen volledig onafhankelijk van elkaar functioneren zonder gebruik te maken van cachegeheugens voor het laden/genereren van een volledige pagina.

De kernfuncties hebben een modulaire structuur met ieder hun eigen versies en repositories. De modules vormen lean componenten die flexibel aanpasbaar zijn en daarom onafhankelijk van elkaar kunnen worden gebruikt en bijgewerkt. De centrale back-end slaat alle gegevens op als een “single point of truth” en levert deze met hoge prestaties en beveiliging.

Spryker Commerce OS is een high-performance en high-quality development framework. Als Digital Agency bereiken wij hiermee een enorm snelle time-to-market met een breed scala aan standaard componenten wat ook eenvoudig uitbreidbaar is voor maatwerk oplossingen.

Interesse in Spryker Commerce OS? Ik help je verder.

Onze werkwijze en commerce technologieën zijn de basis voor een succesvol B2B Commerce Platform. Wij realiseren dit met open source maatwerk en met het modulaire Commerce OS van Spryker.

Wat past het beste bij jouw? Maak een afspraak en we adviseren je graag!

Jochem van Engers

Head of UX and Strategy
+31 6 20 41 77 20
j.vanengers@sping.nl

Onze blogs over Spryker

Copy link
Powered by Social Snap