21-juni-2017 | Nieuws

Sping sluit partnership met Waterdrinker Aalsmeer

jeroen bol
Jeroen Bol
General Manager
waterdrinker gebouw

Doel: een vernieuwd én vernieuwend e-commerce platform

Aalsmeer – 21 juni 2017

Afgelopen week hebben Sping en Waterdrinker Aalsmeer een partnershipovereenkomst gesloten. Doel: de realisatie van een vernieuwd én vernieuwend B2B e-commerce platform.

Waterdrinker wil bloemen en planten voor iedereen toegankelijk maken.

Waterdrinker is één van de grootste wereldwijde exporteurs en groothandel van bloemen, kamer- en tuinplanten in Nederland. Hun Cash & Carry is een showroom voor de hele sierteeltsector.  Al meer dan 40 jaar werkt WaterDrinker eraan om planten, en sinds 2010 ook bloemen, toegankelijk te maken voor zo veel mogelijk mensen. Dit heeft ertoe bijgedragen dat Waterdrinker is uitgegroeid tot een ketenplatform en kenniscentrum, waar ideeën en kennis samenkomen.

Focus op innovatie

Een onderscheidend assortiment kan alleen in nauwe samenwerking met veredelaars en kwekers worden gewaarborgd. Hierin investeert Waterdrinker continu, zodat het totale assortiment blijft innoveren. Innovatie gebeurt niet alleen in assortiment, maar ook in service en nieuwe samenwerkingsverbanden.

Om de doelstellingen voor de toekomst te waarborgen heeft Waterdrinker na een intensieve en uitgebreide vendorselectie Sping gekozen als ontwikkelpartner om het B2B e-commerce platform te realiseren.

“Dit online platform zal later verder uitgerust worden met allerhande geavanceerde functionaliteiten en toepassingen die de klanten van Waterdrinker zeker ten goede komen”, aldus Directeur Jeroen Verdonk.


Waarom Waterdrinker koos voor Sping?

Lees meer over onze Agile-productontwikkelingservice