03-maart-2020 | Nieuws

Sping is Spryker Gold Solution Partner

jeroen bol
Jeroen Bol
General Manager
waarom spryker

Goed nieuws! Wij hebben een strategisch partnership gesloten met het Duitse Spryker. Dit gaat ons helpen bij het versterken van onze positie als full-service agency voor complexe commerce-vraagstukken.

De afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld van maatwerk software bedrijf naar een full-service digital agency met een sterke focus op user centered design en ontwikkeling van complexe commerce- en online platforms. Met deze nieuwe partnership kunnen we klanten nog beter van dienst zijn.

Waarom Spryker Commerce OS?

Spryker Commerce OS wordt beschouwd als het snelst ontwikkelende commerceplatform in de markt. Met steeds complexere klantreizen en toenemende hoeveelheid apparaten helpt Spryker bedrijven interactie te houden met klanten via elk denkbaar contactpunt: online shop, mobiele apps, Internet of Things, Blockchain, chatbot en spraakintegraties.

De headless en API-first architectuur biedt het hoogste niveau aan flexibiliteit, snelheid en schaalbaarheid voor digitalisering van commerce in diverse industrieën. Spryker Commerce OS stelt bedrijven in staat om de innovatiesnelheid van vandaag bij te houden en elke use case te implementeren die nodig is voor het behoud van hun concurrentievoordeel. Spryker-OS-Infographic-Relaunch-03
jeroenverdonk arendverbeek
Jeroen Verdonk
Mede-oprichter en directeur Sping
Arend Verbeek
Partnermanager Spryker Nederland
“Als partner van Spryker bieden we potentiële klanten een unieke combinatie. We kunnen nu èn een enorm snelle time-to-market en een breed scala van geavanceerde standaard componenten bieden, maar ook zeer eenvoudig uitbreiden naar maatwerk oplossingen.” “Spryker is verheugd om Sping als partner voor de Nederlandse regio te verwelkomen. Dit technologiebedrijf is een waardevolle aanvulling op ons partnerlandschap, vooral voor innovatieve e-commerce bedrijven met complexe vraagstukken.”