Node JS onderhoud en support

Of het nu gaat om een bestaande of nieuwe applicatie, onze specialisten helpen je graag verder!

Neem contact met ons op
NodeJS Open Source

Experts in Node JS applicatiebeheer

Wij hebben ruime ervaring in het ontwikkelen, onderhouden en monitoren van applicaties in Node JS. Of het nu gaat om een bestaande of nieuwe applicatie, onze specialisten helpen je graag verder.

Node JS is gebouwd op de V8 Javascript Engine, de naam die Google aan hun programmeertaal heeft gegeven. Door de snelheid van deze V8 Engine, kan Node JS sneller processen afhandelen dan traditionele programmeertalen. In de onderliggende taal, JavaScript, zijn onze Sping Wizards zeer bedreven. Daarnaast kan Node JS meerdere taken tegelijk uitvoeren. Dit noemen we synchroon programmeren. Voorbeelden van bedrijven die gebruik maken van deze programmeertaal zijn: Netflix, Paypal en LinkedIn.

Node JS is ideaal voor je realtime website en je kunt er snelle API’s mee ontwikkelen. De Node JS specialisten van Sping zorgen ervoor dat je web- of mobiele applicatie zorgeloos blijft draaien, veilig en up-to-date is. Onze specialisten staan 24/7 voor je klaar en beantwoorden al je complexe vraagstukken en uitdagingen voor Node JS zoals error handling en het CPU verbruik. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jouw klanten een unieke gebruikerservaring beleven.

Wil je meer weten over onze support, of ben je benieuwd naar wat Sping voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op, of laat je gegevens achter en onze Wizards komen zo snel mogelijk bij je terug!


De voordelen van Node JS onderhoud en support bij Sping

Sping is expert in Node JS applicaties, onderhoud en 24×7 support.

Diepgaande technische kennis

Eerst denken, dan doen. Wij bedenken technische en UX-concepten voor de oplossing. Daarna bepalen we samen de strategie en aanpak voor realisatie.

Support op Maat

We ontwikkelen vernieuwende web en app-oplossingen die nog niet bestaan en technisch lastig te realiseren zijn. Uiteraard met de best mogelijke User Experience.

24×7 bereikbaar

Wij leveren 24×7 support, ook voor applicaties en apps die niet door ons ontwikkeld zijn.

Snelle hersteltijd

We garanderen snelle response, diagnose en hersteltijden met onze service-level agreements. Met onze handige tools zijn we altijd bereikbaar en is de status inzichtelijk.

Rapportages & Advies

We rapporteren zo gedetailleerd je wilt over onze support activiteiten en acties. Daarnaast geven we advies over ontwikkelingen op het gebied van beheer en veiligheid.

Doorontwikkeling

Natuurlijk houdt het niet op bij support. Wij kunnen je ook helpen met je productontwikkeling van strategie tot development. Waar zitten de knelpunten en hoe pakken we dit aan?

Bedrijven kunnen vertrouwen op de brede expertise en kundigheid van Sping

Ondernemende bedrijven stellen hogere eisen op gebied van applicatie ontwikkeling,- integratie en support. Een standaard oplossing voldoet dan vaak niet of onvolledig. Op dat moment kunnen bedrijven vertrouwen op de brede expertise en kundigheid van Sping. Ook wanneer je al een applicatie hebt draaien en deze wilt laten nakijken of support voor wilt krijgen is Sping jouw applicatie partner.

Ook met ons samenwerken?

Neem contact met ons op