Apple iOS applicatiebeheer en onderhoud

Wij leveren 24/7 beschikbaarheid van je bedrijfskritische iOS applicaties.

Neem contact met ons op
IOS Open Source

Specialist in Apple iOS applicatiebeheer en onderhoud

Wij bieden alles wat nodig is voor een goede ondersteuning van de bedrijfsvoering, waarbij continuïteit het uitgangspunt is. Wij leveren 24/7 beschikbaarheid van je bedrijfskritische iOS applicaties.

Wij zullen je volledig ontzorgen op het gebied van applicatiebeheer en support. Zo houden onze specialisten rekening met local storage en met alle online & offline scenario’s van je iOS applicatie. De Apple iOS specialisten van Sping zorgen ervoor dat je applicatie altijd zorgeloos blijft draaien en bieden hulp bij complexe vraagstukken.

De Sping Wizards hebben ruime kennis en ervaring van Swift en Objective-C en zorgen ervoor dat jouw iOS applicatie in de Apple App Store terecht komt. Ben je benieuwd wat er precies gebeurt binnen je applicatie? Met onze reporting mogelijkheden ben je altijd op de hoogte van wat er speelt. We houden je dus altijd up-to-date, net als je applicatie.

Benieuwd hoe jouw app er nou écht goed uit kan ziet op je IPhone of in de App store met iOS Native? Neem dan contact met ons op, of laat je gegevens achter en onze Wizards komen zo snel mogelijk bij je terug!


De voordelen van iOS onderhoud en support bij Sping

Sping is expert in iOS applicaties, onderhoud en 24×7 support.

Diepgaande technische kennis

Eerst denken, dan doen. Wij bedenken technische en UX-concepten voor de oplossing. Daarna bepalen we samen de strategie en aanpak voor realisatie.

Support op Maat

We ontwikkelen vernieuwende web en app-oplossingen die nog niet bestaan en technisch lastig te realiseren zijn. Uiteraard met de best mogelijke User Experience.

24×7 bereikbaar

Wij leveren 24×7 support, ook voor applicaties en apps die niet door ons ontwikkeld zijn.

Snelle hersteltijd

We garanderen snelle response, diagnose en hersteltijden met onze service-level agreements. Met onze handige tools zijn we altijd bereikbaar en is de status inzichtelijk.

Rapportages & Advies

We rapporteren zo gedetailleerd je wilt over onze support activiteiten en acties. Daarnaast geven we advies over ontwikkelingen op het gebied van beheer en veiligheid.

Doorontwikkeling

Natuurlijk houdt het niet op bij support. Wij kunnen je ook helpen met je productontwikkeling van strategie tot development. Waar zitten de knelpunten en hoe pakken we dit aan?

Bedrijven kunnen vertrouwen op de brede expertise en kundigheid van Sping

Ondernemende bedrijven stellen hogere eisen op gebied van applicatie ontwikkeling,- integratie en support. Een standaard oplossing voldoet dan vaak niet of onvolledig. Op dat moment kunnen bedrijven vertrouwen op de brede expertise en kundigheid van Sping. Ook wanneer je al een applicatie hebt draaien en deze wilt laten nakijken of support voor wilt krijgen is Sping jouw applicatie partner.

Ook met ons samenwerken?

Neem contact met ons op