HTML5 support, monitoring en updating.

Of het nu gaat om jouw hybride app, website of webshop, onze HTML 5 specialisten helpen je graag verder.

Neem contact met ons op
HTML5 Open Source

Experts in het onderhouden en monitoren van je HTML5 applicaties

Onze Sping Wizards zijn experts in HTML5 applicaties. Of het nu gaat om jouw hybride app, website of webshop, onze specialisten helpen je graag verder.

Wij leveren 24/7 support en je krijgt ook nog eens inzicht via onze reporting tool. Zo heb je op ieder moment van de dag inzicht in wat er gaande is binnen je applicatie. HTML5 is goed te gebruiken bij een grote variëteit aan browsers en devices. Zo hebben onze specialisten ook kennis en ervaring van de omliggende technieken als CSS3, SVG, JavaScript, XML en JSON. Wij zorgen voor een geoptimaliseerde gebruikerservaring binnen elke moderne browser.

Onze Wizards zijn betrokken bij jouw organisatie, zijn proactief en zorgen ervoor dat problemen van je bedrijfskritische applicaties worden opgelost. Wij bieden alles wat nodig is voor een goede ondersteuning van de bedrijfsvoering, waarbij continuïteit het uitgangspunt is. Je profiteert van onze kennis en ervaring met hoogwaardig applicatiebeheer. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jouw klanten een unieke gebruikerservaring beleven.

Wil je meer weten over onze HTML5 support, of ben je benieuwd naar wat Sping voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op, of laat je gegevens achter en onze Wizards komen zo snel mogelijk bij je terug!


De voordelen van HTML5 onderhoud en support bij Sping

Sping is expert in HTML5 applicaties, onderhoud en 24×7 support.

Diepgaande technische kennis

Eerst denken, dan doen. Wij bedenken technische en UX-concepten voor de oplossing. Daarna bepalen we samen de strategie en aanpak voor realisatie.

Support op Maat

We ontwikkelen vernieuwende web en app-oplossingen die nog niet bestaan en technisch lastig te realiseren zijn. Uiteraard met de best mogelijke User Experience.

24×7 bereikbaar

Wij leveren 24×7 support, ook voor applicaties en apps die niet door ons ontwikkeld zijn.

Snelle hersteltijd

We garanderen snelle response, diagnose en hersteltijden met onze service-level agreements. Met onze handige tools zijn we altijd bereikbaar en is de status inzichtelijk.

Rapportages & Advies

We rapporteren zo gedetailleerd je wilt over onze support activiteiten en acties. Daarnaast geven we advies over ontwikkelingen op het gebied van beheer en veiligheid.

Doorontwikkeling

Natuurlijk houdt het niet op bij support. Wij kunnen je ook helpen met je productontwikkeling van strategie tot development. Waar zitten de knelpunten en hoe pakken we dit aan?

Bedrijven kunnen vertrouwen op de brede expertise en kundigheid van Sping

Ondernemende bedrijven stellen hogere eisen op gebied van applicatie ontwikkeling,- integratie en support. Een standaard oplossing voldoet dan vaak niet of onvolledig. Op dat moment kunnen bedrijven vertrouwen op de brede expertise en kundigheid van Sping. Ook wanneer je al een applicatie hebt draaien en deze wilt laten nakijken of support voor wilt krijgen is Sping jouw applicatie partner.

Ook met ons samenwerken?

Neem contact met ons op