CoffeeScript onderhoud en support

Gebruik jij CoffeeScript als scripttaal of wil je CoffeeScript gaan gebruiken? Sping heeft de experts in huis om je hierbij te ondersteunen.

Neem contact met ons op
Coffeescript Open Source

CoffeeScript experts voor al je vraagstukken, onderhoud en beheer

Hetzelfde resultaat maar met minder regels code. Dat is de belofte van CoffeeScript en mits goed toegepast is CoffeeScript een ideale optie om te gebruiken voor de ontwikkeling van applicaties. CoffeeScript wordt dan ook wel de ‘simpelere’ variant genoemd van JavaScript.

CoffeeScript compileert één-op-één met JavaScript. Dit maakt het makkelijk om met Coffeescript te verwijzen naar Javabestanden.

Onze experts hebben ruime ervaring met het ontwikkelen, onderhouden en beheren van applicaties geschreven met CoffeeScript. Ze kunnen je adviseren over het gebruik ervan en support leveren als je ergens vastloopt. Sping biedt CoffeeScript support wanneer je er om vraagt of we zijn pro actief om te voorkomen dat je problemen ervaart met je applicaties.

Zit je met een vraag over CoffeeScript en wil je snel een expert spreken die je kan adviseren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!


De voordelen van CoffeeScript Support en onderhoud bij Sping

Sping is de expert in CoffeeScript en Java applicaties en biedt 24×7 onderhoud en support.

Diepgaande technische kennis

Eerst denken, dan doen. Wij bedenken technische en UX-concepten voor de oplossing. Daarna bepalen we samen de strategie en aanpak voor realisatie.

Support op Maat

We ontwikkelen vernieuwende web en app-oplossingen die nog niet bestaan en technisch lastig te realiseren zijn. Uiteraard met de best mogelijke User Experience.

24×7 bereikbaar

Wij leveren 24×7 support, ook voor applicaties en apps die niet door ons ontwikkeld zijn.

Snelle hersteltijd

We garanderen snelle response, diagnose en hersteltijden met onze service-level agreements. Met onze handige tools zijn we altijd bereikbaar en is de status inzichtelijk.

Rapportages & Advies

We rapporteren zo gedetailleerd je wilt over onze support activiteiten en acties. Daarnaast geven we advies over ontwikkelingen op het gebied van beheer en veiligheid.

Doorontwikkeling

Natuurlijk houdt het niet op bij support. Wij kunnen je ook helpen met je productontwikkeling van strategie tot development. Waar zitten de knelpunten en hoe pakken we dit aan?

Bedrijven kunnen vertrouwen op de brede expertise en kundigheid van Sping

Ondernemende bedrijven stellen hogere eisen op gebied van applicatie ontwikkeling,- integratie en support. Een standaard oplossing voldoet dan vaak niet of onvolledig. Op dat moment kunnen bedrijven vertrouwen op de brede expertise en kundigheid van Sping. Ook wanneer je al een applicatie hebt draaien en deze gecontroleerd wilt hebben of support voor wilt hebben dan is Sping jouw applicatie partner.

Ook met ons samenwerken?

Neem contact met ons op