AngularJS onderhoud en beheer

Wij helpen je met complexe vraagstukken over het AngularJS framework.

Neem contact met ons op
AngularJS Open Source

Experts in AngularJS applicatiebeheer en onderhoud

Wij helpen je met complexe vraagstukken over het AngularJS framework. Onze specialisten hebben ruime ervaring in het ontwikkelen, beheren en onderhouden van applicaties in AngularJS.

Onze specialisten bieden oplossingen voor alle niveaus van applicatieontwikkeling. Wij zijn experts in de implementatie en herstructurering van het AngularJS framework. Daarnaast leveren wij 24/7 support en zorgen voor een veilige applicatie. Wij nemen zorgen als beveiligings consequenties uit handen en zorgen ervoor dat je applicatie altijd up-to-date is.

AngularJS is een library geschreven in Javascript, waarmee onze Wizards je verwachtingen over snelheid, beschikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid zullen overtreffen. Wij verbeteren Single page applications (SPA) en zorgen voor een duidelijke model-view-controller (MVC) architectuur.

Wil je meer weten over onze AngularJS support, of ben je benieuwd naar wat Sping voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op, of laat je gegevens achter en onze Wizards komen zo snel mogelijk bij je terug!


De voordelen van AngularJS onderhoud en support bij Sping

Sping is expert in AngularJS applicaties, onderhoud en 24×7 support.

Diepgaande technische kennis

Eerst denken, dan doen. Wij bedenken technische en UX-concepten voor de oplossing. Daarna bepalen we samen de strategie en aanpak voor realisatie.

Support op Maat

We ontwikkelen vernieuwende web en app-oplossingen die nog niet bestaan en technisch lastig te realiseren zijn. Uiteraard met de best mogelijke User Experience.

24×7 bereikbaar

Wij leveren 24×7 support, ook voor applicaties en apps die niet door ons ontwikkeld zijn.

Snelle hersteltijd

We garanderen snelle response, diagnose en hersteltijden met onze service-level agreements. Met onze handige tools zijn we altijd bereikbaar en is de status inzichtelijk.

Rapportages & Advies

We rapporteren zo gedetailleerd je wilt over onze support activiteiten en acties. Daarnaast geven we advies over ontwikkelingen op het gebied van beheer en veiligheid.

Doorontwikkeling

Natuurlijk houdt het niet op bij support. Wij kunnen je ook helpen met je productontwikkeling van strategie tot development. Waar zitten de knelpunten en hoe pakken we dit aan?

Bedrijven kunnen vertrouwen op de brede expertise en kundigheid van Sping

Ondernemende bedrijven stellen hogere eisen op gebied van applicatie ontwikkeling,- integratie en support. Een standaard oplossing voldoet dan vaak niet of onvolledig. Op dat moment kunnen bedrijven vertrouwen op de brede expertise en kundigheid van Sping. Ook wanneer je al een applicatie hebt draaien en deze wilt laten nakijken of support voor wilt krijgen is Sping jouw applicatie partner.

Ook met ons samenwerken?

Neem contact met ons op