Android support experts

Heeft jouw Android app onderhoud nodig? Wil je zeker zijn dat de App altijd blijft draaien? Sping helpt je graag.

Neem contact met ons op
Android Support

Android experts voor al het onderhoud, monitoring en up-to-date houden van je Android applicatie

170+ devices en dan ook nog elk merk met z’n eigen interpretatie van Android, het maakt het allemaal niet makkelijker om een goede Android native app te maken. Om maar nog te zwijgen over onderhoud, monitoring en updaten. Dat weten onze specialisten als geen ander, daarom bieden wij een uitweg met Sping onderhoud, monitoring, up-to-date houden en 24/7 Android support.

Onze Sping Android specialisten helpen je bij elke vraag over Android die je hebt. Ze zullen geen vraag onbeantwoord laten, en helpen over het hele spectrum met het onderhoud, monitoren en up-to-date houden van jouw Android app. Krijg naast het juiste Android support ook nog eens direct inzicht in wat er gaande is in jouw app via onze reporting tool zodat je altijd op de hoogte bent. Bij Sping helpen wij jou met jouw Android app!

Wil je meer weten over wie wij zijn, of gewoon extra info krijgen? Neem dan snel contact met ons op, of laat uw gegevens achter en onze Wizards komen zo snel mogelijk bij u terug!


De voordelen van Android Support en onderhoud bij Sping

Sping is uw expert in Android applicatie onderhoud en 24×7 support.

Diepgaande technische kennis

Eerst denken, dan doen. Wij bedenken technische en UX-concepten voor de oplossing. Daarna bepalen we samen de strategie en aanpak voor realisatie.

Support op Maat

We ontwikkelen vernieuwende web en app-oplossingen die nog niet bestaan en technisch lastig te realiseren zijn. Uiteraard met de best mogelijke User Experience.

24×7 bereikbaar

Wij leveren 24×7 support, ook voor applicaties en apps die niet door ons ontwikkeld zijn.

Snelle hersteltijd

We garanderen snelle response, diagnose en hersteltijden met onze service-level agreements. Met onze handige tools zijn we altijd bereikbaar en is de status inzichtelijk.

Rapportages & Advies

We rapporteren zo gedetailleerd je wilt over onze support activiteiten en acties. Daarnaast geven we advies over ontwikkelingen op het gebied van beheer en veiligheid.

Doorontwikkeling

Natuurlijk houdt het niet op bij support. Wij kunnen je ook helpen met je productontwikkeling van strategie tot development. Waar zitten de knelpunten en hoe pakken we dit aan?

Bedrijven kunnen vertrouwen op de brede expertise en kundigheid van Sping

Ondernemende bedrijven stellen hogere eisen op gebied van applicatie ontwikkeling,- integratie en support. Een standaard oplossing voldoet dan vaak niet of onvolledig. Op dat moment kunnen bedrijven vertrouwen op de brede expertise en kundigheid van Sping. Ook wanneer je al een applicatie hebt draaien en deze gecontroleerd wilt hebben of support voor wilt hebben dan is Sping jouw applicatie partner.

Ook met ons samenwerken?

Neem contact met ons op